Basa

Hangar Dhiskusi (Topik 24)

Dhiskusi bab (meh) apa-apa, anggere iku ora Dhiskusi serius lan ora pas ing sub-forum liyane.
Kategori

fly Kirana (No topik)

Apa ngrungokake nalika mabur?

Re: Kula Music Stream
by Dariussssss
sasi 11 2 days ago
Sampeyan mabur kanggo nang endi wae menarik, utawa karo bab ingkang menarik ing simulasi pesawat? Banjur, bareng karo kita.


aviation Real (Topik 23)

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

Kasunyatan ...
by Dariussssss
sasi 3 2 weeks ago
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.061 detik
Basa