Basa

About FlightGear (No topik)

FlightGear simulasi pesawat wis mbukak-sumber, simulasi freeware dikembangaké déning Project FlightGear. Release kawitan ana ing 1997, lan supaya adoh ana akèh Rilis.

Senadyan kang freeware, FGFS punika simulasi apik banget lan nyata. Bebarengan karo simulasi iku poto, kabeh liya related kanggo iku uga free download, nggunakake lan berkembang luwih. Ngundhuh utawa yen pengin sinau liyane babagan, sampeyan bisa nindakake iku ing situs web resmi FlightGear, www.flightgear.org .

Panggonan utama kanggo download macem-macem pesawat, luwih saka 400 mau, punika: github.com/FGMEMBERS .
Good bab bab iku sing ora kudu ndhaftar kanggo ngundhuh pesawat sampeyan pengin.

Scenery bisa diundhuh ing rong cara, ing situs web utawa kanthi nggunakake sistem TerraSync ing simulasi. Uga, gumantung ing daya PC, sampeyan bisa milih antarane standar lan sesawangan HD.

FlightGear uga wis jaringan bebarengan iku dhewe, nanging sayangé ora Airlines virtual aktif, lan ora support kanggo jaringan mp gedhe kaya VATSIM utawa IVAO.
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.051 detik
Basa