Basa

DCS SERIES (Topik 1)

DIGITAL pertempuran simulasi WORLD

Pertempuran Digital simulator World (DCS World) punika game free-to-play perang digital, ngarahke ing simulasi pesawat militer.
Subject Replies / Ndeleng Kiriman Paling
Topik-lambang
Topik diwiwiti, 5 sasi 1 minggu kepungkur, dening Colonelwing
Posting pungkasan 5 sasi 1 minggu kepungkur
by Colonelwing
Balesan:0
Ndeleng:2902
Kiriman Paling by Colonelwing
5 months 1 week ago
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.059 detik
Basa