Basa

Topik-lambang kompatibilitas karo windows 10

More
sasi 6 2 weeks ago #344 by alainthomas21

Apa FSX kompatibel karo windows 10?
Thanks kanggo nanggepi ..
AT

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #345 by JanneAir15

Ya, iku dianggo ing Windows 10. Aku bener nggunakake FSX ing Windows 10 lan kerjane uga.


- JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #346 by Gh0stRider203

Yen sampeyan duwe masalah, situs iki uga bantuan. Kanca saka mine mlaku Edition Uap lan gadhah sawetara masalah.


fsxinsider.com/windows-10-fsx-steam-edition/


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago - sasi 6 2 weeks ago #347 by Colonelwing

Gh0st ,,, tak pitakonan sing ,,,
Aku duwe versi FSX GOLD Edition ing kothak CD saka Microsoft wiwit taun fiew saiki.

Aku nggunakake versi sing wiwit nalika dawa ing PC lawas lan pengin njaluk
ing FSX menyang anyar dhuwur mburi sandi SIM mung PC aku saiki. Aku iki mikir kanggo njaluk versi uap FSX ,,,
nanging aku arep manawa befort nggawe uap pamindhahan sing sandi kothak CD FSX GOLD Edition versi aku duwe
karya gelem ing Win 10 aku duwe ing sandi anyar dhuwur mburi NEW PC Sim.

Aku tought FSX GOLD Editon CD Box versi durung karya maneh yen kita pengin duwe FSX GOLD Edition ing
PC Win 10 anyar.

Pitakonan ,, bisa aku isih bisa nggunakake kothak CD FSX GOLD Edition versi ing anyar Win 10 dhuwur mburi PC kanggo akeh
taun teka ,, utawa aku kudu ngalih menyang versi uap saka FSX?

Thanks mate!

Sunting pungkasan: sasi 6 2 weeks ago by Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #348 by Gh0stRider203

Jujur wong, Aku ora yakin. edition Gold Panjenengan ngirim isih bisa saka apa aku wis maca kene

Aku isih mlaku Windows 7 ing desktop Kula isih, lan nggunakake Gold Edition.

Colonelwing wrote: Gh0st ,,, tak pitakonan sing ,,,
Aku duwe versi FSX GOLD Edition ing kothak CD saka Microsoft wiwit taun fiew saiki.

Aku nggunakake versi sing wiwit nalika dawa ing PC lawas lan pengin njaluk
ing FSX menyang anyar dhuwur mburi sandi SIM mung PC aku saiki. Aku iki mikir kanggo njaluk versi uap FSX ,,,
nanging aku arep manawa befort nggawe uap pamindhahan sing sandi kothak CD FSX GOLD Edition versi aku duwe
karya gelem ing Win 10 aku duwe ing sandi anyar dhuwur mburi NEW PC Sim.

Aku tought FSX GOLD Editon CD Box versi durung karya maneh yen kita pengin duwe FSX GOLD Edition ing
PC Win 10 anyar.

Pitakonan ,, bisa aku isih bisa nggunakake kothak CD FSX GOLD Edition versi ing anyar Win 10 dhuwur mburi PC kanggo akeh
taun teka ,, utawa aku kudu ngalih menyang versi STAEM saka FSX?

Thanks mate!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago - sasi 6 2 weeks ago #349 by Colonelwing

Thanks dadi luwih Gh0st!

Ya aku isih bakal bisa nggoleki ,, aku ora nggunakake sembarang live online mabur karo versi lan tansah mabur offline.
Ora kanggo addons kaya aku ora digunakake ing file FSX sandi ,, aku mbukak addons aircrafts mung kanggo nyoba lan banjur ditanduri wong
mati PC utawa menyang zipfiles kanggo tetep ana nganti aku aran kaya mabur mau maneh ing file SIM FSX maneh.

Objectif utama iku maneh mbukak sandi PMDG B737NGX saka kothak versi DVD menyang PC dhuwur mburi kuwat aku saiki kanggo simulator mung nggunakake. Aku guess iku kabeh bakal bisa nggoleki kanggo kula minangka apa aku wis maca ing ing uap ,, padha ora duwe dadi akeh owah-owahan rampung lan ora gelem mengaruhi cara aku fly ing FSX kanggo banget wektu suwe menyang mangsa.

Saiki kita ana ing subyek FSX SIM ,,, kanggo anyar PC Win10 ,,, aku wis looking for a HOTAS gedhe kelet lan katup
sing dianggo nemen. Minangka kawula Logitech lawas wis nyedhak siap kanggo nggawe liwat ,, nanging menehi kula dadi akeh taun kloter apik.

Bisa dhaptar kula sawetara HOTAS sampeyan bakal nimbang kanggo nggunakake kanggo periode apik saka taun karo masalah utawa masalah metu ,, meen ing QControl kudu totaly gedhe utawa ndhuwur mburi.

Aku ngerti fiew ing pasar ,,, nanging seneng krungu sisih saka crita bab HOTAS sampeyan bakal nggawa kula ing.
Kabeh bangsa liyane bisa reply bab apa kang bakal dadi HOTAS aku kudu goleki kanggo nggunakake minangka pilot PRO.

Sembarang TAG rega ,, Panjenengan prakara kanggo kula ...

Thanks kanggo nuduhake titik tampilan lan pengalaman ing prakara HOTAS ...

Sunting pungkasan: sasi 6 2 weeks ago by Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #350 by Gh0stRider203

mung "online" mabur aku pancene wis nggunakake ranging pesawat lol yen kowe kene , Sampeyan bakal weruh pesawat Kula, lan liya-liyane kang uga mabur. KDFW - LFRG - KDFW iku rute normal Kula lol ing "mbayar" cantik prayoga lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #351 by Colonelwing

pesawat, lan liya-liyane kang uga mabur. KDFW - LFRG - KDFW iku rute normal Kula lol ing "mbayar" cantik prayoga lol

pituwas punika prayoga eh ,,, lol
Minangka sebutno, aku tau durung online mabur ,, sawijining kabeh anyar kanggo kula. Nanging ora anyar kanggo kula saka donya kloter nyata ,, Glade sing mbayar route uga ,, lol

Thanks kanggo nuduhake iki karo kula mate ,, Cheers!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #352 by Gh0stRider203

Colonelwing wrote: pesawat, lan liya-liyane kang uga mabur. KDFW - LFRG - KDFW iku rute normal Kula lol ing "mbayar" cantik prayoga lol

pituwas punika prayoga eh ,,, lol
Minangka sebutno, aku tau durung online mabur ,, sawijining kabeh anyar kanggo kula. Nanging ora anyar kanggo kula saka donya kloter nyata ,, Glade sing mbayar route uga ,, lol

Thanks kanggo nuduhake iki karo kula mate ,, Cheers!


Informasi Kula VA kang yen sampeyan klik Saldo Rekening, lan apa math, sampeyan bakal weruh Aku nggawe VA sawetara awis prayoga. Aku tansah kalebu aku kaya pilot, wiwit aku cenderung kanggo nggunakake kanggo mbayar kanggo manuk uga :) saiki yen mung aku padha nggawe sing akeh ing RL lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #356 by Colonelwing

Thanks kanggo enggo bareng link mate!

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.109 detik
Basa