Basa

Topik-lambang scenery diundhuh

More
8 months 1 week ago #355 by PADA52

Dear Rikoooo,
pisanan keparenga kawula sing nyediakake layanan gedhe, kalebu siji "gratis", kanggo Flyers hasrat kaya aku! Saka aku wis diundhuh sawetara kapal, saperangan sing banget uga dikembangaké kaya Pack Boeing 777-200ER Ultimate, prakteke aku meh nggunakake pesawat iki ing sandi edition emas FSX karo Pack percepatan.

Aku kaya kanggo nggaris sing Scenery sawetara Airport sing aku wis didownload ora bisa mlaku, Aku wis experimented iku utamané karo rong Bandara, banget dirancang dening cara: Klagenfurt (Austria) Airport lan Richmond International (VA) USA , loro duwe masalah karo sistem landing ILS, siji impact ing pesawat marang soko kaki 30 siro ndhuwur runway 28; keloro (Richmond) ing ILS 02 nggawe pesawat judhul mburi runway tinimbang awal runway 02.

Ing kasus loro aku wis dihapus sing Scenery anyar lan loro ILS tumindak becik.

Sampeyan bisa uga kudu sawetara solusi kanggo iki sing aku ora ngerti.

Thanks

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.077 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!