Basa

Topik-lambang mindhah request pesawat

More
5 months 1 week ago #358 by Gh0stRider203

Aku wus ana sawetara cara kanggo mateni sing request obnoxious nalika mbukak rencana pesawat sing nyuwun sampeyan "Apa kowe pengin Flight Simulator kanggo mindhah pesawat kanggo bandara departure kadhaptar ing rencana pesawat."

ALL flights Kula sing dilacak wiwit kabeh wong sing kanggo VA aku duwe. Inggih, aku ngalih saka VFR kanggo IFR, lan tangan sengaja ndharat ing ketik tombol ing sisih tengen adoh, nggowo beyo Me lan worth dina kabeh kang wektu pesawat ..... kang tegese aku akeh kudu dhadha bokong saiki Yen aku pengin malah duwe kasempatan saka tetep ing timbal kanggo miles mibur kanggo sasi ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 days ago #416 by Colonelwing

Aku aran pain ,, alote saka sabab karya dening driji tahap ,,, lol
Ing sewa kabeh driji 9 padha dilakoni sing kloter proyek tengen ,,? ,, Eh? ,,, lol

Thats bab apik ing 9 saking 10 ...

Tansah iku positif ,, ing AA penumpang sing sarego ing sampeyan Mate!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 days ago #421 by Gh0stRider203

lol oh aku biasane fly kargo kanggè saiki kaya apa ndadekake kita $ ing :) meh 560K NET pesawat ing 747-LCF lol

Neraka, 65 flights liyane, lan aku bakal cukup kanggo mbayar mati siji kita 2 777-200LRs supaya ... mbokmenawa watara wektu iki wulan ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 days ago #426 by Colonelwing

Cargo gedhe ...
Nanging sampeyan kantun Stuard lady manis manungsa waé & krim warung sing gedhe ... Bin ing buku! :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 days ago #428 by Gh0stRider203

LOL aku ora malah mbayar manungsa waé kanggo ATC kajaba aku taxiing, njupuk mati utawa landing lol neraka PALING saka wektu FSX mung mlaku ing latar mburi nalika aku kuwi.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.080 detik
Basa