Basa

Topik-lambang Cukup pitakonan

More
sasi 9 4 days ago #360 by Dariussssss

siji iki kudu dadi pitakonan banget prasaja ... utawa Mungkin ora. Aku penggemar Airbus, Aku ngakeni sing. Lan wiwit Patemon pisanan karo pesawat Sims, sing perusahaan pesawat iki favorit. Dadi, ing FGFS, FS2004 lan saiki ing FSX, ana knthi angel sembarang bidang Airbus apik lan dipercaya. Ana kapal mabur payware nanging aku mung bisa ora saged.

Pitakonan iki: Apa kira-kira rong Sims liyane, X-Plane lan P3D, iku ana apa kanthi apa freeware Airbus kanggo apa wae mau?

Masalah utama aku kudu karo pesawat Airbus, khusus Thomas Ruth A330 / 340 lan PA A380 ing FSX iku PFD kurang siji bab prasaja. IAS tape ora nuduhake loro overspeed lan kandhang, lan pesawat iku poto ora nguwatirake iku. Ora Ana cara kanggo fly mlaku. Kanggo sasi aku nyoba kanggo njaluk sawetara bantuan ing nanging ora ana siji, ing kabeh masyarakat FSX kepengin kanggo kula.

A320 multi-warnane Pack, sing ana ing kéné ing Rikoooo iku apik tenan, lan kabeh aku arep nransfer iku, kaya PFD kanggo pesawat kasebut, utawa ing paling TR A330. Takon nang endi wae piye carane iku ... lan mung boroske wektu.

Arep bali menyang FGFS punika saestu pilihan pungkasan, nanging aku seneng bakal nindakaken yen boten wonten pilihan liyane.

Thanks in advance.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #367 by Gh0stRider203

Yen Iku ora nuduhake, sampeyan uga bisa ngowahi file aircraft.cfg kanggo ndandani sing. Aku bener wis apa sing karo CLS DC-10-30F. Padha shorted bab 4.5K galon bahan bakar, lan sudo bobot max reged uga ngisor apa bener ana.

saperangan njiwet menyang berkas aircraft.cfg lan iku cara ngirim dadi. saiki aku bisa mabur flights max-macem ora masalah :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #369 by Dariussssss

Mung ora nuduhake, lan ing file cfg, kacepetan kandhang babar blas ora nyata ... 120 kts? Cukup katon ing sawetara kokpit kebangkrutan video ing YT lan sampeyan bakal weruh sing bener antarane 155 lan 160, supaya ing 120 ... sampeyan bakal mungkasi munggah ing kabar.

Aku bakal nyoba sing, kanggo manawa.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #371 by Gh0stRider203

Aku badhe gadhah dipikir ing file cfg Kula Dash-8 lan priksa manawa bajingan persiyapan tengen awit aku ora malah njupuk CLOSE kanggo sawetara max ing bajingan lan sing ora persis ngewangi sembarang lol

Kita ora bisa duwe bahan bakar Unlimited ing nalika kita mabur lan refueling agêng-online wis sora marang.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #372 by Dariussssss

gawe pesawat sing s ... g us .... :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago - sasi 9 2 days ago #373 by Gh0stRider203

Good luck njupuk Me padu karo sampeyan sing siji LMAO

Ya ngerti 'd NICE yen nalika wong nggawe pesawat iki kanggo Flight Sim padha bener aja riset sawetara f'in' pisanan ya ngerti ???? >.>

Aku mikir aku bakal pindhah ngobong sawetara bolongan ing langit ing Mach 2 ing Concorde. Ora ana janjinipun aku ora Buzz sawetara menara sadawane dalan lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 9 2 days ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #386 by Dariussssss

Aku, kanggo sing gawe, iku bakal cukup kanggo mung diajak pilot donya nyata.

About sandi PFD Masalah A340 ... uga iku gampang kanggo ngganti sawetara nilai ing file pesawat .cfg, nanging sing ngganti boten. The PFD ora nuduhake loro overspeed lan kandhang., Aku guess aku tengen. Sing kudu diganti nang endi wae ing VC utawa panel file lan aku ora pitunjuk carane nindakaken.

Aku dadi mad amarga saka iki, aku bener diinstal FGFS lan A346 ... malah Samsaya Awon kuciwo, malah ora bisa miwiti ana, supaya bali menyang FSX lan perjuangan kanggo ndandani sing PFD.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #387 by Colonelwing

Aku dadi mad amarga saka iki, aku bener diinstal FGFS lan A346 ... malah Samsaya Awon kuciwo, malah ora bisa miwiti ana, supaya bali menyang FSX lan perjuangan kanggo ndandani sing PFD.


Dariussssss ,,,

nalika perjuangan ,, wayahe kuciwo ,,, ana bab positif babagan kabeh iki ,,, sing learning.
Ora tansah gampang kanggo sinau ing urip iki ,, aku setuju ,, nanging ing sewa nyoba hard kanggo ngatasi masalah,
lan sing arah rute kanggo wayahe Kasil teka ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #389 by Dariussssss

Hey Colonelwing, apa munggah?

Inggih, ora apa cara sing karo kula, paling ora karo Air Sims. Yen soko ora bisa dadi langsung menyang bin Trash. Aja pengin sampah sembarang wektu lan syaraf ing.

Ing gesang nyata, setuju nimbulaké kabèh urip iku perjuangan, nanging sing crita liyane, ora kanggo panggonan iki.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 1 day ago #392 by Gh0stRider203

uga, kabeh sing tenan kudu katon ing Wikipedia nalika nerangake info pesawat, sajujure ... paling kanggo komersial.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.109 detik
Basa