Basa

Topik-lambang Angle saka Attack

More
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #364 by Colonelwing

Yen hasrat babagan mabur pesawat PMDG Boeing 737NGX utawa anyar kanggo jinis iki saka kloter,
please mbayar Visite kanggo Nick ing Angle saka serangan kanggo latihan sekolah kloter ing simulator karo uga liyane
jinis latihan Boeing udhara ing tangan kanggo sampeyan lan akeh jinis liyane informations penting.

Best Regards!

Kolonel
Yen ora Boeing ,,, aku ora arep Marang ing!


NICK'S 737NGX Umum Cockpit
https://www.youtube.com/watch?v=NsRbXG8Wsec


Angle saka Attack
https://www.youtube.com/channel/UCRDe2nrsxVaoIsjFS2SpzzQ

Sunting pungkasan: sasi 9 1 week ago by Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.078 detik
Basa