Basa

Topik-lambang Pitakonan

More
8 months 1 week ago #365 by Mathew3120

Aku wanted kanggo takon pitakonan bab installers, nalika kowé nganyari installers kanggo addons.Will installers lawas isih bisa ngundhuh addons utawa aku kudu download addon maneh karo installer anyar.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #366 by rikoooo

Hello Mathew,

Sampeyan kudu download addon maneh, installers anyar siap kanggo P3D paling anyar lan FSX Uap, miwiti saka versi installer 10.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #374 by rufgar

Hi. Aku bubar diundhuh Pilatus pc-9 saka nyimpen lan folder tujuan standar iki winates FSX lan ora FSX-uap. Aku disalin lan Pasted kanggo FSX-uap lan kerjane uga kajaba kanggo ukuran. Apa ana patch iki utawa aku kudu ngundhuh maneh? Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #376 by Gh0stRider203

rufgar wrote: Hi. Aku bubar diundhuh Pilatus pc-9 saka nyimpen lan folder tujuan standar iki winates FSX lan ora FSX-uap. Aku disalin lan Pasted kanggo FSX-uap lan kerjane uga kajaba kanggo ukuran. Apa ana patch iki utawa aku kudu ngundhuh maneh? Thanks.



supaya ukuran ora nginstal, wis apa sing lagi matur? Mung pengen nggawe manawa kita lagi ing kaca sing padha sadurunge miwiti nyaranke kuwi :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rufgar

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #377 by rufgar

Ya cockpits ana ana nanging ukuran ora bisa.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #378 by Gh0stRider203

hmmm ok.

uga, nalika aku mlaku Gold Edition, saka apa aku ngerti nalika iku ora nginstal ing direktori beda saka uap, MY Understanding iku Sawise sampeyan kanggo direktori FSX ing uap, kabeh iku padha (PLEASE mbenerake Me yen aku m salah).

Sampeyan mung kudu bisa kanggo nginstal kaya normal, banjur mung mindhah kabeh kanggo folder sing tepat. Aku ngiro-iro iki apa iya?

Sampeyan bakal kudu ngapura Me lol aku wis tau FSX Edition Uap lol Allah mirsa yen aku tau duwe kanggo njaluk iku, iku badhe dadi pain ROYAL ing ahem ngerti apa karo kabeh ... Ahhh kuwi aku duwe lmao folder aku mean..My FSX mung tombak erm 67.2 .... lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rufgar

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #379 by rufgar

Iku ora bisa nginstal langsung kanggo FSX-uap. Kudu disalin saka FSX. Iki tegese ukuran kapisah config kudu digawe kanggo wong-wong mau bisa. Ora ana ukuran saka FSX bisa ing uap.
CALL

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #380 by rufgar

Iku ora bisa nginstal langsung kanggo FSX-uap. Kudu disalin saka FSX. Iki tegese ukuran kapisah config kudu digawe kanggo wong-wong mau bisa. Ora ana ukuran saka FSX bisa ing uap.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #381 by Gh0stRider203

ana ngirim (ing paling ing teori) dadi folder ukuran ing versi uap ....

Lemme ditahan saka sawetara konco, Mungkin padha bisa bantuan luwih saka Me :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #382 by rufgar

Thanks mate akeh ngormati

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.122 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!