Basa

Topik-lambang Projects dening Dino Cattaneo

More
sasi 9 5 days ago - sasi 9 5 days ago #393 by Colonelwing

Good day Gentelmen,

Kanggo sing (Fast mover Jockey; s) sing appreciate Jet fighter ing urip nyata,
Punika wong aku wis kumandel dhumateng akeh taun Go nurun sawetara
pejuang urip nyata USA Military duwe ing wektu saiki ...


Boeing T-45C goshawk





Grumman F-14D Tomcat

Lockheed Martin F-35 LIGHTNING II

Lockheed S-3B VIKING



jeneng Gentelman iki Dino Cattaneo iku salah siji saka individu paling apik ana kanggo nggawe
bab nyata menyang mesin kloter nyata ing simulator saka dina kanggo FREE.

Coba iki kanggo owah-owahan & Pass ing.
Duwe gedhe operator trap dina Gentelmen ...

Kolonel


IndiaFoxtEcho Visual Simulations
http://indiafoxtecho.blogspot.ca/2016/04/t-45-goshawk-version-283.html

proyèk Kerja Flight dening Dino Cattaneo. Saiki ngarep menyang T-45C Goshawk, F-14D Tomcat, S-3B Viking lan proyèk F-35 Lightning II kanggo Flight Simulator X: Percepatan lan Prepar3D v3.0. Uga: panemu, reviews lan temonan babagan simulasi pesawat rekreasi lan game pesawat.

Sunting pungkasan: sasi 9 5 days ago by Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 4 days ago #395 by superskullmaster

Iyo aku lan wong wis ngedika bali lan kasebut bab sawetara owah-owahan aku digawe kanggo F-35 kanggo aliran realisme luwih. kualitas Payware manawa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 4 days ago - sasi 9 4 days ago #402 by Colonelwing

Good day superskullmaster ,,,

Tansah seneng 35B VTOL kanggo wengi Carrier pendaratan logbook sandi ...
https://www.youtube.com/watch?v=ZD-J1KksHUQ

Cheers Mate!

Sunting pungkasan: sasi 9 4 days ago by Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #410 by Gh0stRider203

Tresna Tomcat kang :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #414 by Colonelwing

Aku have'nt mriksa numpak TOM ,,
nanging yen kaya F35 lan T45 ,, lagi rampung uga manawa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #422 by Gh0stRider203

Mung fighter aku wis tau tenan mibur ana Tomcat lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #425 by Colonelwing

Aja duwe pengalaman operator traps ... Cukup takon ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #427 by Gh0stRider203

Iku wis nalika lol aku arang banget competitive aku ora duwe wektu akeh kanggo apa-apa ngluwihi komersial lol

prntscr.com/eiu63g


Uga ora aku ora maneh kudu kelet lan katup. Nganggo keyboard kanggo PALING kabeh. Aku Taxi njupuk mati lan tanah nggunakake Playstation gaya controller sing tak konektor USB lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #430 by Colonelwing

Thats cara ,,, anggere sampeyan seneng cara sing kanggo nindakake ,, sawijining bab sing apik!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.109 detik
Basa