Basa

Topik-lambang Sapa ngerti addon Weather apik kanggo P3D?

More
11 months 1 week ago #17 by andhar

Hi,
Sapa ngerti apa sing addon weather apik kanggo Prepar3D ??

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago #82 by Gh0stRider203

Aku duwe P3D, nanging sistem ora koyone kaya iku .....

Siji bab Aku wis ketemu apik tenan, lan worth saben sen, punika REX.
Www.rexsimulations.com/

Nalika aku wis tau digunakake, Aku wis krungu bab apik babagan FSRealWX. (Lan iku free, kang mesthi aku DO seneng)
Www.fsrealwx.net/

Loro-lorone sing P3D kompatibel :)


Aku Panggenan :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago #509 by flightas1

FSrealWX dianggo nggoleki. :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.073 detik
Basa