Basa

Topik-lambang VRS SUPERBUG X

More
sasi 9 2 days ago - sasi 9 2 days ago #415 by Colonelwing

VRS SUPERBUG X ,,,


https://www.vrsimulations.com/FA18EFSX.htm

paling rinci lan akurat simulasi pesawat pertempuran tau dikembangaké kanggo Microsoft simulator Flight. The Superbug punika puncak taun meh 10 karya gendakan bali menyang FS2004, lan terus kanggo didhukung karo Kerep Rilis. Saka avionics kanggo sistem gegaman, yen iku ing pesawat nyata, iku mbokmenawa ing gladhi iki! The Superbug iku pisanan 3-sumbu pesawat (lan mung) bener fly-by-wire pertempuran dirancang kanggo FSX. Sistem kontrol penerbangan ora "fly-by-wire-kaya" CAS, iku rampung dinamis, kanthi ngontrol-hukum-gumantung sistem ceceg nyopir (aturan sawijining) model pesawat basa siji neutrally-statically-stabil. Sistem FBW ngluwihi kanggo 100% adat autopilot lan direktur pesawat fungsi.

Yen looking for nyata BUG ,, Iki salah siji sing pengin kanggo mabur lan pindah ing Gentelmen!

Kolonel


Dhukungan Forum VRS
https://forums.vrsimulations.com/forums/phpBB3/viewforum.php?f=49

Sunting pungkasan: sasi 9 2 days ago by Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago - sasi 9 2 days ago #423 by Gh0stRider203

:) mung badhe ninggalake iki kene :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 9 2 days ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #424 by Colonelwing

Haaaaaa ,, supaya sing wong wicaksana eh !!! :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #429 by Gh0stRider203

Soitenly !!!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.083 detik
Basa