Basa

Topik-lambang CLS DC-10-30F repaint

More
7 months 1 week ago #431 by Gh0stRider203

Sapa dening kasempatan gelem apa repaint kanggo Me, kanggo CLS DC-10? Iku repaint banget prasaja nanging aku pancene ora aran kaya ilang karo, sajujure. Aku wis ditempelake dijupuk saka cara ngirim katon, uga gambar karo decals 2 ing.

Yen wong wis wiling apa iki aku appreciate nemen iku :)

painkit kasedhiya kene: Www.commerciallevel.com/misc/DC10/DC10_paintkit.zip




Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #432 by Dariussssss

Aku wis digawe mbokmenawa 100 repaints kanggo FlightGear SIM pesawat, nanging FSX repaints metu saka Liga sandi. Iku pancene katon apik.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #436 by Colonelwing

Manawa wong duwe kemampuan kanggo proyek ,,, contract gedhe aku ngomong!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #437 by Gh0stRider203

Apa aku dikirim mung siji awak lengkap, kang Piece saka jajan ... nanging wonten kathah liyane kasebut saka sing.

Siji awak FULL wis kabeh macem-macem lapisan ing PSD (kang ONLY PSD ing kit).

iki apa folder katon kaya nalika Unzip iku ... lol prnt.sc/ej7rar

Aku wis ora tak sabar-do maneh bêsik fuselage lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.273 detik
Basa