Basa

Topik-lambang ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

More
sasi 8 3 weeks ago #442 by spilok

Aku wis nyoba kabeh, nanging aku ora bisa ngganti radio (NAV1) frekuensi ing Air France Airbus 380. Aku bidang nanging ora ana guna kanggo kula yen ora bisa ngganti jumlah radio.

Apa rahasia? Mangga bantuan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #443 by Dariussssss

Padha kene ... jebule, kabeh PA A380s duwe masalah sing.

Mungkin, yen ana cara kanggo ngganti sing radio utawa apa wae iku, karo salah siji saka Boeing sing bakal bantuan, nanging ora mikir sing bisa. Aku elinga, ing FS2004 sing bisa.

Regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #444 by Dariussssss

Aku bisa kanggo ndandani iku. Kabeh sing perlu punika A321 gawan.

Menyang A321,
folder Panel mbukak,
katon lan mbukak file panel.cfg,
nyalin garis iki:

[Window01]
size_mm = 246,296
posisi = 8
katon = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0


(Mung sing gedhe-gedhe colored), ora nyalin Window01, iku bisa meneng munggah panel A380 Panjenengan.

Menyang A380 Panjenengan,
folder Panel,
Panel.cfg file mbukak,
katon lan ngganti kabeh garis ing Radio.

Dites sawetara menit Go, lan damel kebangkrutan ayu.

Cheers

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: spilok, Gh0stRider203, geniousabhishe1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #445 by Gh0stRider203

Sampeyan ora kudu wis nandang gerah memo padha dikirim metu ....

Radios ing Airbus iku fitur pilihan. Kinda kaya blinkers ing BMW ;)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #446 by Dariussssss

: Lol: : Lol:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.181 detik
Basa