Basa

Topik-lambang Ora ana Peter Jacksons King sesawangan diinstal katon ing FSX lan P3D

More
sasi 8 4 weeks ago - sasi 8 4 weeks ago #450 by StargateMax

Iku ngageti sing siji ora liya wis ngedika babagan iki durung.

Aku wis diinstal sawetara sesawangan nambah-ons aku diundhuh saka situs iki, mesthine kanggo siji utawa loro FSX lan Prepar3D. Ana ing sceneries nuduhake munggah ing game (s) wae. pesawat nambah-ons bisa nggoleki, nanging Aku ora supaya interested in sing.

Aku uga diundhuh sesawangan Hawaii iki, meh 7 Gb, lan Kauai banget. Kabeh Aku ndeleng ing game iku standar malang olo kaya sadurunge.

Apa bisa dadi masalah?

Sunting pungkasan: sasi 8 4 weeks ago by StargateMax.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #451 by Dariussssss

Kaping kabeh, Aku iku paling sopan ngomong hello.

Kapindho, ora wis ngelekake.

Katelu, info liyane.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #452 by StargateMax

1) Hello (nuwun)
2) Kene aku kudu ngomong: Read 4 ngisor.
4) Ok, aku ical, ora kuwatir karo kula, misale jek kaya kita loro nimbang saben liyane sopan.
5) Bye.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #453 by Gh0stRider203

StargateMax wrote:
Aku wis diinstal sawetara sesawangan nambah-ons aku diundhuh saka situs iki, mesthine kanggo siji utawa loro FSX lan Prepar3D. Ana ing sceneries nuduhake munggah ing game (s) wae. pesawat nambah-ons bisa nggoleki, nanging Aku ora supaya interested in sing.

Aku uga diundhuh sesawangan Hawaii iki, meh 7 Gb, lan Kauai banget. Kabeh Aku ndeleng ing game iku standar malang olo kaya sadurunge.

Apa bisa dadi masalah?


Aku ngerti Hawai'i siji sing nganggo. Nalika iku bisa instal sampeyan bisa uga kudu nambah kanggo game, kanthi manual. Ora cukup manawa apa iki, nanging kadhangkala sing paling cilik.

Yen sampeyan lagi yakin piye carane Lemme sing ngerti lan aku bisa bantuan ya karo sing :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago - sasi 8 4 weeks ago #454 by Dariussssss

Cobi, kaya iki ...

First, sampeyan kudu ngomong sawetara iku ...
Apa sampeyan instal bener?
Apa sampeyan ngaktifake sesawangan ing FSX Panjenengan?
sesawangan kang ngemas sing nyoba kanggo nginstal?

Aku sing akèh sesawangan sing diundhuh saka kene, lan kabeh iku apa, yen nindakaken tengen.

Sunting pungkasan: sasi 8 4 weeks ago by Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #457 by StargateMax

Ayo dadi miwiti seger, ngrasa luwih akeh cara sing. :) Nuwun babagan ndhuwur.

Aku diinstal sing amba Hawaii photoreal vol 1-2-3 Pack, Kauai, Mt. Everest, Fiji, pulo Balearic v2.
Installers ngandika sing padha bakal kanthi otomatis diinstal lan aku wiwit sing padha bakal nuduhake munggah ing Scenery Library.
Aku weruh apa-apa anyar ing Scenery Library (loro game).

Aku kapandeng menyang Scenery folder Adon (loro game), lan ana apa-apa aku wis diinstal. Aku uga panginten sing padha tak diinstal dhewe, nanging aku ora bisa nemokake mau supaya nambah kanthi manual.

nganyari:
Nalika nulis reply iki kene aku dumadakan tak wayahe lampu. Aku kapandeng menyang Scenery (ora "Adon") folder lan scrolled adoh mudhun, lan ketemu padha ana! Lan nambah menyang Library Scenery saka ana ora karya.

Aku iku tak ditanggulangi. Matur nuwun kanggo tolerating sikap, aku iki pancene upset sawise 2 dina ilang karo.

Mugi kirim mbantu wong liya sing bisa nemokke masalah padha aku.
Matur nuwun kabeh!

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #464 by Dariussssss

Sing paling apik. :)

Aku bab sing padha happening.Don't ngerti kok, nanging installers sing mengkono sawetara iku kanti awon salah. Salah nganyari tepat tenan needed.

Nice kanggo ndeleng sing iku apa. Dadi saiki tak kanggo mbesuk yen soko ora bisa digunakake., Marang kita okehe, sing bakal bantuan kita kabeh kanggo ngatasi masalah.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.119 detik
Basa