Basa

Topik-lambang Virus dideteksi ing Sardinia part 3 sesawangan FSX

More
sasi 6 3 days ago #460 by bacco

Halo,

Aku mung kagungan exe dibusak saka AVG sandi. Iku katon sing virus utawa soko padha nang installer.

Hubungi penulis lan Mungkin supaya downloads luwih nganti telpon

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 days ago #461 by Growler37

Ora perlu sumelang, sampeyan bisa ngaso njamin sing Iku mung deteksi palsu positif dening lunak anti-virus. Avast anti-virus Kula, wis dilakoni persis padha. Kanggo sawetara alesan scanner sing mboten remen karo file installer Exe sing diwenehake ing folder sesawangan. Aku wis weruh iki kedados cukup seneng karo Avast wiwit padha dianyari lunak sing saperangan saka sasi kepungkur. piranti saiki kebacut sensitif, karo akeh file sing rampung aman! Aku Suspect persis masalah masalah sing padha karo AVG.

Oalah pengen sing reassures sampeyan. Sampeyan mung kudu mateni mindhai AVG urip kanggo 10 menit utawa supaya, kanggo seneng ngrampungake panginstalan. The Sardinia sesawangan apik banget, Imho uga worth ngembangaken SIM Panjenengan. Kabeh hak dilindhungi.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, slvooor

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.076 detik
Basa