Basa

Topik-lambang FS2004 Pitulung

More
9 months 1 week ago #18 by Dariussssss

Yen sampeyan nemu masalah, kasalahan utawa yen sampeyan sawetara pitakonan sing gegayutan simulasi FS2004, ngirim iku kene. Uga marang kita bab koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing FS2004.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #213 by mmickey

Hello aku tuku paket kanggo B777 kanggo FSX saka Rikooo lan Aku ora bisa ndemek \ nggunakake FMS utawa panel sembarang kanggo persiyapan. Mangga bantuan.
Aku banget anyar kanggo FSX. Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #214 by Dariussssss

Aku pemikiran aku kudu malah nyoba kanggo mbantu. ...

Kaping kabeh, salah panggonan kanggo takon, iki kanggo bantuan karo FS2004, ora FSX.

Kapindho, cara wrote siji iki, aku bisa lagi wae ngerti.

Katelu, rincian liyane, kang pesawat persis sira download.

Papat, aku pancene ora mikir sing tuku pesawat sing kene. Kaya mangkono ngerti, kabeh kene freeware.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.083 detik
Basa