Basa

Topik-lambang Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

More
sasi 8 3 weeks ago - sasi 8 3 weeks ago #475 by FlyingFranz

Hi there!
Aku mung didownload B787 Dreamliner saka Ricoooo lan diinstal.
Nanging, nalika mabur, pesen tandha muni banter ing kokpit.
Aku ora bisa nemokake kanggo mateni.
Aku ora duwe masalah iki karo aircrafts liyane. Padha namung nampilake tandha ing layar (tengen ngisor.)
Sembarang bantuan please.
Thanks

Sunting pungkasan: sasi 8 3 weeks ago by FlyingFranz.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #476 by Gh0stRider203

Aku wong golek wong mbiyantu, nanging kanggo saben dhewe, eh? :)

Banjur maneh, ana sing kaping Aku ora persis tresnani "bitching Betty" lol :)

iku ora hard. mung lungo menyang folder swara kanggo sing pesawat tartamtu, lan ngowahi file sound.cfg kanggo pesawat sing, ngganti filename ana kanggo "filename = nggawe bisu"

Sing ngirim ndandani iku, aku ... lol ora Quote Me sing kaya aku wis tau nyoba iki sadurunge.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FlyingFranz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #477 by FlyingFranz

Woy Gh0stRider203!
Thanks kanggo respon cepet.
Aku wis nyoba ... Ora apik!
Ana bab "Swara tandha" ing file sound.cfg pesawat tartamtu.
Thanks tho. Aku bakal nyoba maneh dening mbandingaken file sound.cfg iki karo file padha.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #478 by Gh0stRider203

Aku bener ora fly ing 787 kanggo kasunyatan prasaja sing ora worth gadhah ing VA, ing mratelakake panemume pribadi. Aku, iku kabeh babagan nggawe dhuwit, lan nalika 787 kudu cedhak karo sawetara padha minangka 772LR (kang aku duwe), iku ora bisa nindakake kanthi jumlah sing padha penumpang sing bakal ndeleng ing gambar iki .. .Kang tegese kurang $ kanggo VA.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago #498 by Tonny0909

Mung golek sing file wav- ing simobjects / kapal / planename / swara lan mbusak sing. contone "callout100.wav" etc.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FlyingFranz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago #499 by FlyingFranz

Woy Tonny0909,
Thanks kanggo reply.
Nanging, iku ora swara dhewe sing ngganggu, nanging kasunyatan sing ora bisa diuripake ing pesawat tartamtu. Aku ora duwe masalah karo aircrafts liyane ing FSX.
Ing file B787, ana siji kode sing telpon kanggo iki swara tandha. iku paling gangguan amarga, contone, keturunan mung rada tajem banget, tandha muni sanajan tingkat punika bener.
Kabeh aku bisa nindakake iki ngurangi tingkat swara ing file sing gegandhengan in utama "Muni" folder (saka 10000 mudhun kanggo 6000.)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.090 detik
Basa