Basa

Topik-lambang The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

More
sasi 7 4 weeks ago #479 by geniousabhishe1

Bener aku diundhuh 737 164 basa livery Pack lan basa B787 Pack lan nalika aku fly aku mangerteni sing wis ora keno ing slope ngleyang. Kanthi otomatis garis munggah karo landasan pacu nanging ora nelukaké slope ngleyang.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 4 weeks ago #482 by Gh0stRider203

Good morning (ok uga teknis afternoon kene ing Texas).

Aku kathah fly B747-400LCF paling wektu, lan wis ngeweruhi sing uga karo PALING pesawat Kula. Aku ora yakin apa sing, sajujure. Aku kathah ayu lan pinter babagan "mabur werni" kanthi manual, nanging jujur ​​... Aku ora dipercaya komputer kanggo nindakake iku Me lol aku ngerti uh QW757 bakal nindakaken, nanging sajujure ndadekake Me gemeter lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 3 weeks ago #497 by Tonny0909

Priksa manawa nalika sijine "pendekatan" ing, sing mateni "ALT HLD"

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, JanneAir15

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 3 weeks ago #500 by JanneAir15

Aa ... saiki aku ngerti kok aku masalah karo Project Airbus A380. Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngewangi maneh Tonny0909! : Gayeng:


-JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 2 weeks ago #518 by geniousabhishe1

Thanks kanggo saran nanging masalah sirna nalika aku tak sp2 diinstal ing sistem.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 2 weeks ago #519 by WilliamB

Aku wis masalah iki sadurunge lan cara paling apik kanggo menehi hasil karo iku kanggo salah siji netepake ing localiser sadurungé lan ing dhuwur padha utawa padha kadohan saka landasan pacu nanging ngisor ing dhuwur. Uga apa bisa bantuan yen sanalika sampeyan netepake ing ILS klik pendekatan Terus. nyoba lan yen padha ora nglakoni watch trick ing youtube utawa nang endi wae liya. Paling localisers ing watara 2000-2500ft minangka panggonan paling apik kanggo dadi. Menehi wong kabeh ago.
Regards
bakal

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.111 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!