Basa

Topik-lambang Carane nggawe landing ILS ing FSX karo PA380

More
sasi 5 17 days ago #480 by JanneAir15

Hello! Aku kaya ngerti carane nggawe ILS Landing in FSX karo Project Airbus A380. Aku wis ngerti carane nggawe ILS Landing in pesawat liyane nanging amarga kokpit Project Airbus punika dicokot beda Aku ora supaya manawa. Aku nyoba kanggo nggawe ILS Landing karo bidang sing nanging ora bisa metu. Miturut cara aku ana ing kokpit virtual. Ana tombol beda? Lan bidang punika Air France A380 VC saka situs iki. Mangga bantuan kula karo iki.


-JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 10 days ago #483 by Gh0stRider203

Diwenehake, aku biasane #FlyBoeing dina iki (DC-10 lan Concorde kang loro seng utama lol), nanging aku ngerti sampeyan kudu nelpon ing ILS Freq menyang Nav1, lan banjur ngganti saka GPS kanggo Nav (aku biasane duwe panas tombol kanggo sing, ing cilik Kula CTRL SHIFT N). Aku ora sing menowo karo Airbus nanging aku ngerti ing 747 (kang apa biasane aku fly awit iku ndadekake paling $), sampeyan uga kudu pilih APP (pendekatan) kanggo njaluk iku kanggo ngunci menyang ILS. Iku ora bakal ngunci kanggo slope ngleyang, aku kudu nglakoni apa manual, nanging sing mung prakara ngatur kacepetan vert.

Panggenan! LUCK GOOD!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.086 detik
Basa