Basa

Topik-lambang Gabung PA380 VC karo Pack A350 setunggal, bisa?

More
sasi 4 3 weeks ago #481 by JanneAir15

Hello! Aku wis diundhuh A350 Gabung Pack lan aku iku A350 paling sampeyan bisa njaluk kanggo FSX sapunika nanging ana siji masalah amba karo: wis isih A320 padha / A330 kaya kokpit lan aku panginten sing iku bisa kanggo nggabungaké a VC saka Project Airbus A380 kanggo pesawat iki. Môngka ing A380 VC amarga iku cedhak aku bisa njaluk (amarga ana ora A350 VCS). Dadi bisa bantuan kula karo iki? Wis nampa sawetara tutorial nanging apa-apa.


Punika A350 setunggal:
simcreations.wixsite.com/simcreations/a350-merge


Best regards
JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #484 by Gh0stRider203

Kudu!

Aku google search cepet kaya aku wis jujur ​​tau rampung iki, lan teka munggah karo video iki. Mugi iku mbantu!



Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago - sasi 4 3 weeks ago #485 by JanneAir15

Aku wis mirsani video lan upaya cara nanging durung makarya. Makane aku takon kene.

Ya aku wis teka menyang kesimpulan sing iku ora bisa. Aku wis dicenthang file lan kabeh perlu nanging ora bisa sanajan lagi MDLXMDLH kang ngandika video nanging aku wis dites kabeh ora ana kang dianggo aku pancene ora ngerti apa apa. Nanging yen wong bisa nggawe apa banjur please ngomong kene carane.


Best regards
JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Sunting pungkasan: sasi 4 3 weeks ago by JanneAir15.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.080 detik
Basa