Basa

Topik-lambang monitor

More
sasi 8 3 weeks ago #486 by biker47

Hi, aku tuku account monitor..which anyar siji bakal paling: 4k utawa amba ... tks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #487 by Dariussssss

Hello lan welcome.

Aku nggunakake NEC E222W MultiSync monitor lan aku seneng karo. Iku cukup apik.

Cukup google iku kanggo ndeleng spek lan ing.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: biker47

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.106 detik
Basa