Basa

Topik-lambang ora bisa ngundhuh apa-apa

More
sasi 6 3 weeks ago #488 by Penzoil3

Kedhaftar, kabeh downloads wektu metu. Free downloads- kabeh wektu metu. Aku wis ora bisa kanggo ngundhuh apa-apa kanggo sasi!
Iki bleeping ridiculous!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #489 by Dariussssss

Kanggo wektu suwene sampeyan duwe masalah sing?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #490 by Dariussssss

Aja duwe script Watesan bab diinstal ing browser Panjenengan?
Priksa sambungan internet, iku uga dadi cara banget alon iki.

Aku bisa ngundhuh apa-apa tanpa masalah, aku guess masalah ing sisih.

Coba wenehana info liyane.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #491 by Penzoil3

Nalika aku ngandika kanggo sawetara sasi. Aku attemptede kontak RIKOOOO sadurunge, kabeh aku tak iki Gee server kita nggoleki. kaping kabeh metu sadurunge aku bisa njaluk download, free utawa anggota downloads loro.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago - sasi 6 3 weeks ago #492 by rikoooo

Halo,

Ing FAQ kita wis diterangno downloads kita sing diwenehi saka 8080 port tinimbang port 80. Dadi, ing cara simpliest ngerti yen port 8080 diblokir dening firewall kanggo nyoba kanggo download soko saka Simviation.com, kok? Amarga simviation nggunakake port padha kanggo downloads, supaya yen ora bisa karo simviation lan Rikoooo banjur iku 100% manawa, firewall mblokir port 8080. Sampeyan kudu mbukak port 8080 TCP / UDP ngembangaken aturan menyang firewall.

Banjur saben download bisa ing situs web kita lan malah ing akeh situs liyane.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Sunting pungkasan: sasi 6 3 weeks ago by rikoooo.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 months 1 week ago #700 by Penzoil3

Yen wong liya tau laporan masalah iki, laporana nyetel setelan firewall modem minangka standar. Masalahku ana dhewe.
Thanks
Sue

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.137 detik
Basa