Basa

Topik-lambang Prepar3D Pitulung

More
9 months 1 week ago #19 by Dariussssss

Yen sampeyan nemu masalah, kasalahan utawa yen sampeyan sawetara pitakonan bab Prepar3D simulator, ngirim iku kene. Uga marang kita bab koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing simulasi iki.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #64 by lmaselli

Halo!
Kaping kabeh aku arep congratulate sampeyan kanggo karya gedhe apa.
A sawetara dina kepungkur aku miwiti nggunakake "P3D V3.4", The skenario pisanan diinstal ana "Island Balearic" lan Aku ngeweruhi masalah elevasi saka tanah ing LEMH lan masalah saka lokasi ing LESL.
Greetings!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #65 by Dariussssss

Hello lan welcome kanggo Forum kita.

Kita bakal nggawe kita paling apik kanggo mbantu ing prakara iki. sesawangan sing, iku diundhuh wangun kene utawa nang endi wae liya?

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #67 by lmaselli

Sampeyan iki diundhuh saka kaca iki. Balearic pulo V2.

Regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #77 by quietflyerBob

Halo,

akeh muji karya, iku 'alat apik banget kanggo kita! Aku wis masalah karo sawetara tambahan ing, contone ing Airbus A300 Multi livery Pack; Aku wis diinstal ing direktori Microsoft FS sandi, lan dianggo uga banget. Saiki, aku w'd kaya kanggo nginstal Pack padha ing P3D kang dumunung ing Program padha Files (x86) banget, nanging autoinstaller ing does'nt ngidini kula kanggo milih P3D. Oalah, aku wis diinstal akeh wong Pack saka Rikooo ing loro Sims; apa ing prakara? Thanks kanggo ngunjungi situs!


lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #81 by Dariussssss

Hello and welcome.

Aku Pack pesawat iki ing FSX lan iku cukup apik.

Aku ora kenal karo part technical saka P3D nanging, iku bisa sing duwe sawetara Urut saka konflik karo loro Sims iki. Aku ndeleng ing gambar sing kasedhiya yen sampeyan wis loro diinstal ing panggonan sing padha ... iku ora bab ala wis wong diinstal ing hard drive beda, yen sampeyan bisa nindakake iku cara sing.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.622 detik
Basa