Basa

Topik-lambang Logitech G27 pedal minangka pedal rudder

More
sasi 5 3 weeks ago - sasi 5 3 weeks ago #496 by JanneAir15

Hello! Iku bisa nggunakake Logitech G27 pedal minangka pedal rudder. Aku wis nggolèki apa iku nanging aku uga seneng takon saka kene. Dadi yen sampeyan ngerti carane njaluk wong apa please ngomong kene.


Ora perlu kanggo njawab maneh! Aku wis digawe sandi keputusane. Aku arep tuku joystick, pedal lan katup. Iki iki rumit banget lan aku temen maujud sing tuku iku iki luwih nyata kanggo digunakake.



-JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Sunting pungkasan: sasi 5 3 weeks ago by JanneAir15.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.091 detik
Basa