Basa

Topik-lambang Apa pengontrol pesawat iki kompatibel?

More
sasi 6 2 weeks ago #504 by JanneAir15

Hello! Aku mutusaké kanggo tuku joystick, pedal rudder lan lever katup. Mangga nyeluk kula sing pengontrol iki kompatibel? Lan yen ora banjur ngomong apa masalah lan bisa suggest soko padha banjur? Mesthi sampeyan bisa suggest soko pengontrol liyane malah yen iki kompatibel nanging kanggo informasi aku seneng pesawat iki ing 300 € lan wis ngemot kabeh telung: JOYSTICK, rudder pedal lan katup pengungkit.

Kene pengontrol:

- Thrustmaster T16000M joystick
- Logitech Saitek Pro Pedal Flight Rudder
- Logitech Saitek Pro Flight katup Quadrant


Best regards
-JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #505 by Gh0stRider203

Aku manawa lagi kompatibel, sanadyan yen pancene pengin persiyapan apik, njaluk Saitek X55. bab sing mung epik. Susah, iku metu saka sawetara rega Kula (mung bab apa iku metu saka sawetara rega Kula sapunika, sayangé ~ sighs ~)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #506 by JanneAir15

Ok. Nanging aku padha wis cocog amarga aku arep tuku Logitech Extreme 3D Pro joystick banjur kabeh wong sing Logitech kang luwih gampang banjur padha lagi liyane kamungkinan sing cocog.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #507 by Gh0stRider203

Aku digunakake kanggo nggunakake Saitek x45, nanging yen aku dhuwit ... aku SO njaluk X55 ing deg-degan. Ngene wae malah kudu nganggo keyboard sak pesawat kajaba kanggo Mungkin diajak ATC.




Stick, katup lan rudder (ing bunder saka katup) lan ngene mung kudu nggunakake munggah 1 port USB :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #510 by JanneAir15

Nice persiyapan nanging Aku sing rudder wis dikuwasani déning pedal aku arep karo iki:

-Logitech Extreme 3D Pro joystick
- Logitech Saitek Pro Pedal Flight Rudder
- Logitech Saitek Pro Flight katup Quadrant

Thanks kanggo bantuan sanadyan!

Best regards
-JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.110 detik
Basa