Basa

Topik-lambang Aku njaluk TCTerms mung saka log in

More
sasi 4 2 weeks ago #516 by JanneAir15

Hello! Aku wis ngeweruhi yen aku digawe topik (kaya iki) aku ora njupuk TCTerms 10 kang apa sing njaluk nalika nggawe topik utawa sing liyane iku kaya posting komentar utawa mbales karo luwih saka 150 karakter kirim. Aku dikirim tiket Staff nanging aku seneng takon uga saka kene. Dadi bisa please bantuan kula?


Best regards
JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 2 weeks ago #540 by Colonelwing

Ya aku wis sok dong mirsani sing banget ,, situs forum French ora menehi TCTerms ...
Mungkin soko ora bisa digunakake tengen ing mecanic lunak.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 2 weeks ago #561 by Gh0stRider203

Aku bakal ngakoni kanggo panggedhe :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
4 months 1 week ago #563 by Dariussssss

Dadi sampurna jujur, aku ora malah sok dong mirsani sing ... sing pinten penting kanggo kula. Aku teka kene kanggo njaluk sawetara saka pesawat paling apik kanggo FSX watara lan kene ing Forum, kanggo bantuan metu karo masalah lan mung seneng ing masyarakat sange, kang pancene mundak akeh, kaya saben dina .... ora kanggo ngumpulake sawetara nilai .. .

BTW, apa nggunakake sing TCTerms?

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
4 months 1 week ago #564 by Gh0stRider203

Yen kowe nganti jeneng, banjur lungo menyang Points Kula sampeyan bakal weruh ing layar sing isa munggah ..


Nglumpukake TCTerms kanggo njaluk langgananku Jumbo free.
Jumbo 1 sasi langganan = 1 000 pts, 3 sasi = 2 000 pts, 6 sasi = 3 500 pts, 12 sasi = 5 500 pts


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 4 days ago #611 by Kyrelel

Punika badhe koyone sing TCTerms logon maneh kelakon, lan "Kula Points" pilihan wis dibusak - saiki, kita kudu mbayar Jumbo? Aku (aku) meh 2500 TCTerms.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 months 1 week ago #656 by Rolando

Iku bakal becik kanggo entuk informasi babagan iki!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 months 1 week ago #657 by Gh0stRider203

Rolando wrote: Iku bakal becik kanggo njaluk informasi babagan iki!



Ora ngerti apa ya, tapi. Mesthi, kita ora entuk poin kanggo nggawe barang ing kene. Aku kaya ing peteng kaya sampeyan.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 months 1 week ago #658 by rikoooo

Hello kabeh,

Aku wis nyandhet sistem poin amarga kita duwe masalah teknis banget, nanging ing futur kita bisa nggunakake maneh yen kita numpak bug.

Yen sampeyan luwih saka 1000 poin, sampeyan isih bisa njaluk langganan Jumbo gratis, supaya poin sampeyan ora mbuang.

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: PranavPoken, Gh0stRider203, JanneAir15

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 months 1 week ago #659 by Gh0stRider203

Aku wis mbokmenawa cedhak sing wis ora wis nglakoni kaluputan sing nggawé lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.148 detik
Basa