Basa

Topik-lambang GPS Navigasi punika cara mati - Dianyari

More
sasi 5 2 weeks ago - sasi 3 2 weeks ago #521 by Gh0stRider203

Aku wis weruh iku dilakoni iki dicokot liyane asring kene akhir. Tau iya iku sadurunge 2017 ......

Sampeyan bisa ndeleng trek aku mestine kanggo njupuk, banjur mung lor iku, trek Kula menyang DFW, lan banjur trek saiki Kula LFRG, lor sing.

Aku ing mundhut kanggo apa ora iku. Kadang iku bakal mabur ing trek sing tepat bali lan kasebut kaping pirang-pirang sampurna, lan banjur ana kaping iku kaya ora! Ora mengkono iku .....

landing My DFW cedhak sampurna. tengen ing dot, lan tingkat mudhun saka -.37 ft / sec ing gawe gol (ndhisiki .... mèri lol)




Sapa tak apa?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 3 2 weeks ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #524 by Dariussssss

Inggih, sampeyan ngaco munggah soko.

Apa sampeyan tinker apa gegayutan rute, sawise njupuk mati? Aku f iya, FSX bakal kekacoan munggah kabeh rencana pesawat, lan cukup kerep nggawa bali bidang kanggo cara-titik kawitan. Utawa, ngalih menyang mode HDG tinimbang GPS / FMC. Makane aku mriksa lan priksanen rute dadi manawa ana ora kasalahan utawa sawetara dadi edan utawa tindakan kaya iku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #526 by Gh0stRider203

lol ora. Aku ora ngganti bab kajaba aku kudu ngalih saka VFR kanggo IFR amarga panggonan kang IFR lan ing titik, aku wis ing kontak karo menara.

Aku ora njagong lan mentheleng ing FSX sak iki flights dawa. Aku kuwi, kayata play World of kapal (kang mengkono sapunika lol)






Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #527 by Dariussssss

... aku wis sawetara '' liwat kolam '' penerbangan, bener siji banget dawa KPHX-LYBE lan pesawat ana titik ing, tengen ngendi sing arep. Aku ora bisa apa kabeh pesawat bebarengan, supaya aku iya iku ing sawetara bagéan. Disimpen ing sawetara titik lan terus nalika aku nyekel sawetara wektu. Kaya ngandika, iku Titik ing.

Iku bisa kanggo sampeyan kanggo ngirim kula sing rencana pesawat? (FB utawa e-mail) Aku bakal nyoba kanggo nindakaken. Kang pesawat sing nggunakake ing siji iki?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #528 by Gh0stRider203

biasane iki ora masalah ......

Aku KDFW - LFRG ing 747-400LCF amarga kasunyatan sing cedhak kanggo sawetara max, pendekatan nyedhaki gampang (yen landasan pacu 12 lol), lan minangka asil, aku nggawe paling dhuwit kanggo VA karo pesawat iki .

Aku wis ditempelake file zip karo plans 3 nganggo.

KDFW - LFRG VFR kanggo landasan pacu 12 & 30, lan IFR kanggo landasan pacu 30

Gambar Lampiran:

Jeneng berkas: KDFW-LFRG.zip
File Size: 2 KB


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #529 by Dariussssss

OK. Aku bakal nindakake iku rada beda, karo 747ERF normal.

Iku cukup aneh kanggo kula kanggo nggawe pesawat kuwi ing VFR ... Mungkin sing ngendi kesalahan iku ... Oalah, Aku bakal nyoba.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #531 by Gh0stRider203

99.999% penerbangan iku VFR lan KDFW - LFRG mung rute aku duwe masalah iki karo. Aku ora seneng IFR. Maksudku apa titik ing mengkono IFR ing weather VFR, nalika sampeyan lagi mung badhe mbatalaken tho sawise njupuk-mati?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #532 by Dariussssss

99.999% penerbangan iku IFR, karo ATC, sanadyan iku ngganggu minangka neraka, nanging aku paling sandi kanggo nyimpen minangka nyata sabisa.

Supaya adoh dadi apik, bidang tengen ing trek.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago #533 by Gh0stRider203

Aku ngerti .... nanging aku turu ;) Aku bakal supaya sampeyan nambah munggah jam :)



Apa aku fly dadi luwih? uga kanggo siji .... Iki aku wis digawe supaya adoh ing April.




Sareh, aku mung siji mabur sapunika kanggo VA, lan saiki expenses kita $ 961,250 ing pembayaran leasing sasi kanggo 2 manuk pax (loro sing 777-200LR), lan $ 1,258,334 sasi kanggo freighters 2 (747 -800F).

Iku nganti Me kanggo nggawe manawa kita nggawa cukup saben sasi kanggo nutupi sing lan nggawe $ needed kanggo mbayar wong mati.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 2 weeks ago - sasi 5 2 weeks ago #534 by Gh0stRider203

Aku mung liwat 300K nm sasi pungkasan, lan Gusti Allah mirsa carane akeh jam lol

Iku mbokmenawa ora badhe tumindak munggah kanggo sampeyan. Iku ora tansah nindakaken kanggo Aku. Iku babar blas acak


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 5 2 weeks ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.129 detik
Basa