Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang a380 Best ing rikooo?

More
sasi 6 2 weeks ago #522 by ItzDan

Peta ora bisa ditampilake, sampeyan ora nemtokaké lokasi durung.
Ora ngerti sapa kang a380 i kudu njaluk

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago - sasi 6 2 weeks ago #525 by Dariussssss

Nor manawa aku njaluk iku ... Aja maksud payware freeware utawa, sing simulasi?

Perangkat sing aman, mung ana siji-Project Airbus A380. Payware, akèh wong ... Wilco, AFS ... bisa ora malah elinga wong kabeh.

More info bakal becik.

Sunting pungkasan: sasi 6 2 weeks ago by Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #535 by Gh0stRider203

ora ana. iku Airbus ....... pindhah karo Boeing lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #536 by Dariussssss

Utawa, kaya Gh0st ngandika, lunga kanggo Boeing 747 yen arep soko sing amba.

Ing mèh kabèh Sims aku ngerti mati, Airbus pesawat mung guna. Aku ana hard penggemar die Airbus kanggo taun, lan kanggo nguripake maneh ing, mung amarga saka sing.

Aku bakal dadi wong happiest urip kanggo ndeleng sing kapal mabur dikembangaké cara sing padha kaya Boeing, nanging ... sing dijupuk dawa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #537 by Gh0stRider203

sampeyan ora bisa mbukak salah karo Ratu Ing langit :)

Dheweke wis ing produksi wiwit 1970; Dheweke wis transportasi utama kanggo Presiden Amerika Serikat wiwit 1986; Dheweke REAL gampang ing mripat; yen sampeyan njaluk model tengen (sing gedhe-gedhe kene ing Rikoooo, aku bisa ora ngomong tembung ala bab, lan sing rawuh saka Aku dadi pilot, ora moderator a), dheweke Ngalahake kaya ngimpi;

Need aku ngomong? :)

Long Urip Ratu! (747 sing iku heh)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.118 detik
Basa