Basa

Topik-lambang Canary Islands Scenery part 1 lan 2

More
7 months 1 week ago #547 by janroth

ls
Aku wis didownload lan diinstal ing Canary Islands Scenery part1 lan 2. Ing roso kesengsem pisanan nalika miwiti mabur karo FSX Uap Edition ing La Palma (GCLA) iki gedhe. sesawangan banget !!
Aku banjur nyoba bandara liyane lan aku pinanggih sawetara masalah kang aku seneng kanggo ngatasi karo bantuan Panjenengan. Ing landasan pacu of Langkawi South (GCTS) ana katoné masalah dhuwur utawa konflik antarane sesawangan lan landasan pacu, amarga ing sawetara bagéan saka gunung-gunung runway pop munggah lan koyone mblokir landasan pacu ?? Nalika aku mendhoan liwat gunung liyane landasan pacu katon karo kabeh jenis unsur ing ndhuwur iku ?? Nalika aku katon kanggo bandara saka udhara, saben bab misale jek dadi oke. Sayange masalah padha mengkono ing bandara Los Rodeos (GCXO). Salah komentar pungkasan: landasan pacu ing Gran Canaria (GCLP) katon banget dhasar. Ora ana nomer runway lan ora putih loreng kiwa lan tengen landasan pacu. landasan pacu kaya baris ireng. Iki akeh kurang saka flightsim runway dhasar katon.
Mugi sandi cetha lan aku ngarep-arep kanggo ngrungokake saran kanggo ngatasi masalah iki.
Regards,
janroth

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #550 by janroth

ls
Masalah karo GCTS bandara lan GCXO wis ditanggulangi dening mlaku alat ORBX Vector Konfigurasi nglamar IE mateni Airport Elevation mbenerake kanggo GCTS lan GCXO. Masalah mung sing tetep rincian saka landasan pacu saka GCLP bandara. Aku katon nerusake kanggo saran kanggo iki.
Regards,
janroth

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #551 by janroth

ls
Masalah ditanggulangi dening nginstall sesawangan saka bandara Gran Canaria (GCLP) saka Rikooo. Asil katon gedhe !! Thanks.
Regards,
janroth

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.084 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!