Basa

Topik-lambang adaptor joestick

More
sasi 8 4 weeks ago #56 by ferdiwi

woy ana apa adaptor kanggo ngganti joestick saka 15 dicokot adaptor USB .aku duwe microsoft sisih winder lan iku sampurna Aku pancene kudu ngerti ana apa solusi kanggo sing aku nyoba USB joestick liyane nanging ora thanks padha kanggo kabeh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #57 by rikoooo

Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #58 by rikoooo

kesalahan, iku misale jek ana adaptor kompatibel karo Microsoft SideWinder, sing kudu joystick tartamtu

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago - sasi 8 3 weeks ago #76 by Gh0stRider203

(Wis diowahi minangka iku ora dikarepake pranala ebay ...)

Saka apa aku wis maca ing thread iki, minangka akeh minangka loro Me .... sampeyan bisa uga mungkasi munggah gadhah kanggo tuku kelet anyar :(

Wong, Aku nyaranake ing Saitek X45. Nalika iku IS model lawas Stick & katup, aku wis nggunakake kanggo akèh taun lan aku pancen tresna. Diwenehake, paling kloter wis rampung ing jumbos, aku wis ketemu iku gedhe kanggo namung bab sembarang tipe pesawat. Sampeyan wis tak kathah tombol sampeyan bisa program lan saperangan ngalih kupluk (saéngga kanggo nggunakake keyboard malah kurang). - 1st link

Murah aku ketemu ing Amazon ana $ 89.99 + $ 7.49 kapal. Ebay ana kathah kurang ing $ 24.99, + $ 10.shipping nanging ora bakal kadhaptar kanggo akeh maneh. siji iki sanadyan mung kelet & katup. Ora manual, ora disk. - Item Ebay 322399578359

Aku DID golek siji sing ana dicokot liyane ing $ 55 ing ebay sing wis kabeh. Katup, kelet, manual (kang tau tak BTW lol), lan CD iku. (Link 3rd) oh free shipping. :) - Ebay Item 222389050446

Mugi iki mbiyantu, lan kula nyuwun pangapunten lagi arep liwat iki! :(

www.amazon.com/gp/offer-listing/B00005TO...k+x45&condition=used


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 8 3 weeks ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.111 detik
Basa