Basa

Topik-lambang FSX lan Sampeyan

More
sasi 6 4 weeks ago #66 by Gh0stRider203

Apa cara sing luwih apik kanggo njaluk ngerti siji liyane saka kanggo ngrembug apa ta iku karo FSX, tengen? :)

ONLY aturan 2. ora arguing (yen ana masalah njupuk papan sanèsipun, PLEASE); lan ora nggawe nyenengake wong :) LINKS kanggo pesawat ing situs Rikoooo kang ora mung diwanti-wanti, aku WELCOME wong! :) Aku mriksa metu macem-macem pesawat! Wis wiwit aku ana bocah.

Minangka kanggo awakku ....... Aku CEO saka Amérika Airways VA. Aku nglampahi PALING wektu My ing FSX mengkono kargo dawa-ngusungi minangka ingkang damel ing Airline paling dhuwit. Manuk 2 ndhuwur aku fly sing 747-800F lan 747LCF. Nduwe armada gedhe sanadyan saka macem-macem ukuran.

Cilik aku Dash 8-100 lan Embraer Warisan 600.
Paling gedhé Aku bakal dadi 747s, lan 707-320, lan 777-200LR.
Paling tuwa bakal Boeing 314 lan 707-320
Paling cepet bakal Concorde, tanpa Pitakonan. (Paraphrase "Charlie", aku "ora arep dadi seneng kajaba [Aku] arep Mach-2 karo rambute [My] ing geni" lol)

Slowest tanpa pitakonan V-22, lan CH-47, kang kita mung digunakake kanggo mabur buruh Rig Oil metu rig (boring tenan, nanging cepet yen nggunakake heh Osprey)

favorit pribadi? Sing siji angel. Aku kudu ngomong 707-320 lan C-130.

Sepira kerepe aku fly? Inggih, dadi jujur ​​.... meh non-stop. Supaya adoh sasi iki, aku wis mlebu 461.39 days, lan 206,931

Nalika ora mabur kanggo Airline, aku bakal biasane kloter Tomcat. :)

Sawetara link kanggo sawetara saka manuk Rikoooo nganggo :)

B717-200
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/748

B747-XXX Mega paket (nganggo LCF saka iki - sanadyan aku duwe kabeh megapacks 747 diinstal lol)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/719

UTAWA Yen sampeyan mung arep LCF ing ...
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/467


B737-700 American Airlines (ora saiki ing armada kita nanging duwe lan LOVE IT)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/667

B777-200 (nalika aku ora nggunakake sembarang sing gedhe-gedhe ing Pack .... aku DO Highly Rekomendasi iku!)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/184

B707-42 (nganggo versi Kapten Sim, nanging bakal nyoba siji iki metu minggu iki! Tetep dirungokake FOR A REVIEW!)
www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/201


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago - sasi 6 4 weeks ago #69 by Dariussssss

Aku seneng takon sawetara. First bener kesalahan sing nuduhake munggah sawise Aku nyoba kanggo nginstal Sim Buta Gran Canaria sesawangan. Kesalahan iki wilayah Scenery (karo sawetara nomer) ora ditemokaké. Sing file sesawangan ora bisa ing kabeh ing sandi FSX sp2. Dibusak nanging kesalahan isih ana.

Kapindho. Iku bisa kanggo nggabung VC saka A320 Family multi-livery Pack, karo Thomas Ruth A330 / 340 lan carane? Loro-lorone sing diundhuh saka kene.

Thanks.

Regards

Sunting pungkasan: sasi 6 4 weeks ago by Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago #72 by rikoooo

Halo,

Matur nuwun Gh0stRider203 kanggo ngirim, kita ngerti sampeyan dicokot liyane saiki, lan nampani minangka moderator ing forum.

Dariusssss: Kanggo mbusak kesalahan sampeyan mung kudu mbusak sesawangan saka perpustakaan sesawangan ing FSX config. Aku bakal duwe dipikir kanggo sesawangan kanggo mriksa yen ana kesalahan karo installer. iku namung kadadosan karo Grand Canary utawa sceneries banget?

kanggo kaloro Pitakonan, ya aku sampeyan bisa nggabung VC saka A320 Family multi-livery Pack, karo Thomas Ruth A330 / 340. Kanggo nggawe nggabung VC mangga dipriksa karo google utawa Youtube tutorial

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago #73 by Dariussssss

Iku looking kanggo wilayah sesawangan 117 lan 123. Loro-lorone ora ana. Ing scenery.cfg, wilayah sesawangan pungkasan punika 115-Tambah ing Scenery, iku ora ana ing kabeh, nanging kesalahan tansah teka. Sing mung file sesawangan sing ndadekake masalah, dadi adoh.

Uga, BN-2 wong sing sedunung ing sawijining pulo kanggo FSX kanti awon bejat.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #95 by Dariussssss

Sawise nyoba kanggo nggabung VC kasebut lan Thomas Ruth A330, ana asil cantik ala. Aku kanggo mbusak siji saka A330s, iki kanti awon bejat. Aku ora arep menehi u saka idea kanggo nggabungaké sing nanging, aku ora bisa nemokake cara kanggo nindakaken.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #97 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: Sawise nyoba kanggo nggabung VC kasebut lan Thomas Ruth A330, ana asil cantik ala. Aku kanggo mbusak siji saka A330s, iki kanti awon bejat. Aku ora arep menehi u saka idea kanggo nggabungaké sing nanging, aku ora bisa nemokake cara kanggo nindakaken.



wong lanang c'mon..you're derailing thread Kula kene :P

probs Tech kene: www.rikoooo.com/board?view=topic&catid=5&id=34 :P


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #99 by Dariussssss

OK nuwun, kawula ala.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #130 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: OK nuwun, kawula ala.

Cheers


Ora kuwatir wong, aku tak kathah kapal mabur sampeyan bisa wisuh lan lilin lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #177 by FCAIR

Hello kabeh, Aku USAF pangareping kru pensiun / aku fly utamané kloso aka Military Air Service transportasi / C97 punika dening adoh Plane favorit. Aku uga fly flights Reeve AA tengen Alaska lan pulo Aleutian The Lockheed L-I88 Electra Apa dening adoh pesawat favorit ing gedhe adoh lor. Aku super penggemar Convair B-36, B-58 Hustler paling looking Bomber tau mabur / lan 880 Commercial / 990 ayu pesawat cepet. Aku fly Capsim 707 & 727 apik tenan tambahan ons uga worth rega. Aku mung duwe babagan 80 jam ing SIM supaya adoh isih learning lan esthi nyedhaki kabeh wektu ..


Blue langit ..

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #183 by Gh0stRider203

Kaping pisan FCAIR .... matur nuwun kanggo layanan kanggo negara kita. kulawarga wis dadi generasi 6 saiki, ing namung bab saben cabang nanging Coast Guard. Ora tembung sing bisa saestu nyebut sukur kanggo sampeyan. Aku wanted kanggo ngawula nanging susah, iki winates Air Patrol Sipil (kang sante nganti heh pungkasan).

Aku uga entuk CS 707 lan LOVE dheweke. Miwiti 'er munggah soko aku wis ora cukup durung tak apal lmao isih kudu narik munggah sing youtube video lol ing CS C-130 crita liyane lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FCAIR

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.202 detik
Basa