Basa

Topik-lambang Boeing 787-9

More
sasi 9 4 weeks ago #70 by Leeh12378

Woy tim Rikooo ana apa kemungkinan salah siji dhewe utawa gawe sing kontribusi kanggo website apik, nggawe Boeing 787-9. Aku wis nggoleki salah siji kanggo umur, lan aku mung ora bisa nemokake siji durung. yen sampeyan mikir ngembangaken pesawat iki aku bakal dadi pisanan kanggo ngundhuh.
Tansah munggah karya gedhe sing nggawe.
Many thanks,
Lee The

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: regor

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #79 by Gh0stRider203

Lee,

Mung nyawang lan aku ora weruh siji ing kene, nanging aku bakal njaga mripat ing bab lan yen siji njedhul munggah ing kene, aku bakal nglilani ya ngerti! :)

Blue langit!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 4 days ago #211 by Dariussssss

Iku bakal luwih apik yen kita bisa duwe Pack 787, karo kabeh versi 3 ing sak panggonan. Aku wani takon iku kene.

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 4 days ago #216 by JanneAir15

Sing iku apike!


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 4 days ago #220 by Gh0stRider203

JanneAir15 wrote: Sing iku apike!


omelan yah!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #222 by Twicerejected

Mungkin nyoba kanggo njaluk 787 karo model luwih apik lan VC diunggahaké

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.105 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!