Basa

Topik-lambang FSX / FSX: SE Masalah Technical

More
sasi 6 3 weeks ago #75 by Gh0stRider203

Wis FSX / FSX: SE kang pain a? Soko mung ora arep tengen? Iki panggonan kanggo takon adoh karo masalah technical Panjenengan! Dadi iku kewan omo, pesawat, kokpit virtual, apa wae ... :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #101 by varaciro

kang jenis masalah sing ngadhepi?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #113 by Rolando

nalika aku miwiti FSX ing, aku kudu klick langsung pesen: kesalahan initialisation saka british Concorde, lan kesalahane sceneries 2. carane aku bisa ngatasi masalah 3 iki?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #115 by Gh0stRider203

Rolando wrote: nalika aku miwiti FSX ing, aku kudu klick langsung pesen: kesalahan initialisation saka british Concorde, lan kesalahane sceneries 2. carane aku bisa ngatasi masalah 3 iki?


Aku ora cukup manawa apa pesen kesalahan njupuk Panjenengan, nanging meh muni kaya sampeyan duwe sawetara salinan saka pesawat diinstal. Njabut 1 mau bakal ngatasi.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #118 by Rolando

Thanks kanggo Jawaban. Aku ora yakin, apa sing. Aku Muat maneh Conncords maneh, nanging installer durung bener mbusak versi diinstal sadurunge Nginstal anyar. Masalah iku padha. Utawa sampeyan mikir aku kudu deinstall ing Concords rampung banjur Muat wong?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #119 by Gh0stRider203

Rolando wrote: Thanks kanggo Jawaban. Aku ora yakin, apa sing. Aku Muat maneh Conncords maneh, nanging installer durung bener mbusak versi diinstal sadurunge Nginstal anyar. Masalah iku padha. Utawa sampeyan mikir aku kudu deinstall ing Concords rampung banjur Muat wong?


Aku bakal instal Concorde (s) rampung, mbukak FSX ndeleng yen menehi pesen sing, lan yen ora, banjur nginstal lan ndeleng apa mengkono.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #120 by Rolando

Thanks kanggo gagasan. Aku ing ngisor iki:
- instal concordes rampung (padha ora katon ing FSX ing), nanging pesen iki padha!
- i uga nyoba kanggo miwiti maneh komputer, nanging pesen padha
- i didownload concordes anyar lan diinstal, pesen sing padha
Strange, ora? Aku Underwaterkép ngerti carane aku bisa mbusak sing pesen salah.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 2 weeks ago #122 by Gh0stRider203

Wis sampeyan dicenthang ing folder Aircraft kanggo nggawe manawa lagi ical?

(Ing kasus MY, iku B: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Airplanes)

Liyane saka sing aku ora ngerti apa marang kowé.

bisa ngirim gambar saka kesalahan? sing bisa bantuan Me dicokot. :)


BTW .. appreciate sabar ing. Aku ngerti sampeyan mbokmenawa mung minangka duwe pengarep-arep (Yen ora liyane supaya) saka Aku. Apa aku sengit luwih saka kuwi ora bisa digunakake.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #133 by Rolando

pesen punika ing german (Aku Swiss), iku persis tegese: kesalahan initialising saka british Concorde. nanging ora masalah gedhe amarga pesawat mabur sampurna. i mung duwe klik liyane nalika aku miwiti FSX ing ...

supaya, matur nuwun kanthi sanget kanggo Ndeleng. yen duwe solusi mengko, hubungi kula.

salam

Rolando, urip swiss bangkok ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #134 by Gh0stRider203

Kang Concorde iku? iku salah siji sing tak saka kene?

minangka iku kang ing Jerman, sing ora bakal dadi masalah lol aku tak kanca sing ngandika lancar Jerman ^ _ ^


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.272 detik
Basa