Basa

Topik-lambang panel 748 / vc

More
sasi 9 3 weeks ago #104 by Gh0stRider203

Aku wis kapandeng kabeh watara lan aku wis durung golek panel freeware prayoga utawa kokpit virtual aku bisa sijine ing 748F aku fly (i bakal kudu dig kanggo link mengko lol).

sing tak duwe migunakake gawan 747 panel kang hey apa, kerjane ... nanging aku bener kaya golek VC prayoga. Diwenehake, aku biasane fly ing panel 2d nanging eh VC becik saiki banjur kanggo nalika tak Sunrise becik utawa sunset ahead saka sampeyan :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #112 by aputech

Gh0st, katon munggah cockpits Ken Wigginton kang. Aku Jeksa Agung bisa ngetokake padha, kepingin luwih 2D / VC kokpit, lan kang digawe sawetara gedhe-gedhe banget apik, kabeh kanggo Boeing lan Airbus memper.

APUtech

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #116 by Gh0stRider203

Aku bakal katon menyang sing .... thanks.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.088 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!