Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Marang kita bab sampeyan

More
sasi 10 2 weeks ago #7 by Dariussssss

Dadi, hello everyone. jenengku David lan aku Forum Moderator anyar. Aku panginten sing cara paling apik kanggo kick-off sawetara kegiatan punika kanggo mbukak topic lan kanggo ketemu sampeyan kabeh.

Marang kita bab sampeyan, apa sampeyan tau mikir penting.

Sugeng rawuh. :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, PADA52, Ricbru

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #14 by rikoooo

Hello David,

Welcome ing tim Rikoooo,

Kulo Erik nitahake lan Manager Rikoooo.com.

Aku pancene pleased kanggo duwe sing kene, iki Forum Panjenengan. sampeyan boss :)

Aku bakal gawé annouce ing newsletter kita sabanjuré marang wong bab forum anyar iki.

Happy pesawat everyone

Erik


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #15 by andhar

Hi, jenengku Aan
Aku penggemar pesawat saka Indonesia
Gampang ketemu sampeyan kabeh :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago - sasi 10 2 weeks ago #16 by Dariussssss

Matur nuwun kabeh supaya adoh. Pangarep-arep kanggo ndeleng akeh, kiriman luwih lan luwih kegiatan kene ing mangsa.

Cheers.

Sunting pungkasan: sasi 10 2 weeks ago by Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
10 months 1 week ago #35 by FCAIR

Hello Kabeh jenengku Terry (FCAIR) Aku USAF Crew Kepala pensiun. Mung tak kasengsem ing FSX lan SIM mabur sawise akeh taun. Situs anyar, download apik tenan. Happy Flying kanggo wong

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
10 months 1 week ago - 10 months 1 week ago #36 by Viscount

Hi - Aku John saka pesisir kidul UK. Saiki pensiun, simulasi pesawat pisanan mbukak ing ZX81, dimuat dening tape, lan kapérang saka B737 (uga altimeter lan ASI) dituduhake dening grafis banget blocky mabur antarane pemblokiran A lan pemblokiran B in ireng lan putih - lan yen sampeyan iya iku tengen sampeyan weruh "sesawangan", blob ireng disebut C. Inspiring kuwi. Wiwit aku wis padha saben Flightsim sing Microsoft wis diprodhuksi, progressing liwat macem-macem komputer saka 8086 liwat 384, 486, Pentium, plus liyane sawetara, kanggo I7 sandi saiki. Aku wis tak lisensi pribadi kang aku duwe saperangan atus jam ing 152s lan PA28s - maneh saiki amarga biaya saka kloter kene ing UK. Anakku uga digunakake ing Flightsims, tak bug lan sinau kanggo fly, lan saiki karo 4000 jam ing sabuk ing (nyata) A319 / 320s namung bab kanggo pindhah kanggo tiket Kapten kang. Teka tengen Rickoooo dening sesawangan Canary Islands freeware kang banget nyengsemaken - supaya akeh thanks kanggo sing. Great kanggo ndeleng kaca Inggris minangka senadyan urip ora luwih saka 50 miles from France pangerten saka basa sing adoh saka apik.

Sunting pungkasan: sasi 10 1 week ago by Viscount.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
10 months 1 week ago #37 by rikoooo

Hello FCAIR lan Viscount,

Matur nuwun kanggo presentation lan welcome menyang forum anyar, kita banget bungah lan seneng duwe sing kene, ora ragu-ragu kanggo ngirim topik anyar lan nyuwun bantuan kanggo masyarakat. uga, yen sampeyan pengin bantuan liyane iku bakal gedhe, kawruh banget welcome kene, lan kita bakal seneng duwe sawetara piwulang carane, mabur, tutorial lan ing dikirim ing forum. Saben sumbangan bakal nggawe masyarakat seneng.

Happy pesawat,

Erik


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Viscount, FCAIR

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 6 days ago #39 by FCAIR

Ing jalur iki aku iki minangka akeh mahasiswa kaya aku wis tau wis. Perlu kula dicokot kanggo njaluk kabeh in lan rusak FSX nanging kapan aku bisa bantuan wong iku bakal dadi gedhe penggalihipun dhumateng kanggo kula kanggo nglakoni.

Blue langit everyone ..

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 5 days ago #44 by Dariussssss

Sawise maneh, Welcome to Rikooo. :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
9 months 1 week ago #153 by Payson

Hiya iku, jeneng jeneng layar iku Payson. Aku wis nggunakake simulator komputer kanggo nalika cukup saiki, gendakan bali menyang salinan digunakake saka Ubisoft kang Sturmovik IL2. Dipindhah menyang 10 taun ing WarBirds (bener mbantu karo kokpit saka pejuang padha wanted kanggo introduce ing game. Aku uga ngagem metu sawetara peripherals muter Sims pertempuran liyane majeng Ubisoft kang. Aku dipindhah menyang babagan 5 taun ing World of Tanks, isih muter. (nemu larang) Aku wis digunakake FSX kanggo babagan 8 utawa 9 taun lan ambruk ing katresnan karo format sing. Aku isih melu karo WOT lan isih njupuk-em-up ing Ubisoft. Saiki aku ketemu metu bab sampeyan Folks, iku gedhe duwe pilihan ageng saka pesawat kanggo mabur.
Bali menyang mega,
Regards, Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.169 detik
Basa