Basa

Topik-lambang Falcon50 autopilot

More
6 months 1 week ago #138 by FvS

Aku diundhuh FSX ing 747 AURI One sawetara dina kepungkur ...
Ing kokpit Aku ngeweruhi Tang 50 autopilot modul, panel utawa apa tau jeneng iku ...
Pitakonan Kula:
Bisa nganggo thisFalcon50 Autopilot kanggo liyane bidang uga lan apa aku perlu dilakoni kanggo njaluk iki ing sandi bidang liyane kanggo bisa, ora ngerti sapa ...... ?????

ndeleng lampiran ....

Lampiran ora ketemu

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #139 by FvS

Aku diundhuh FSX ing 747 AURI One sawetara dina kepungkur ...
Ing kokpit Aku ngeweruhi Tang 50 autopilot modul, panel utawa apa tau jeneng iku ...
Pitakonan Kula:
Bisa nganggo thisFalcon50 Autopilot kanggo liyane bidang uga lan apa aku perlu dilakoni kanggo njaluk iki ing sandi bidang liyane kanggo bisa, ora ngerti sapa ...... ?????

lampiran:
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, luis1245

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 days ago #168 by Gh0stRider203

YES! Sampeyan bisa. Aku wis rampung sadurunge Aku. iku wis nalika nanging mugia iki mbantu ...

simviation.com/paninstall.htm


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FvS

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 days ago #169 by Gh0stRider203

BTW nuwun kanggo ora respon cepet. Aku ora weruh sampeyan kirim. kadhos :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FvS

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 days ago #174 by FvS

Thx akèh kanggo reply, aku bakal nyoba kanggo njaluk iku tetep ....

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 days ago #175 by Gh0stRider203

Good luck! :) Lemme ngerti yen artikel sing ana ing kabeh mbiyantu. Kaya ngandika, aku wis rampung sadurunge ... nanging iku wis nalika a lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 days ago - sasi 6 4 days ago #176 by FvS

Gh0stRider203 wrote: Good luck! :) Lemme ngerti yen artikel sing ana ing kabeh mbiyantu. Kaya ngandika, aku wis rampung sadurunge ... nanging iku wis nalika a lol


Aku ngatur kanggo njaluk panel Falcon50 Autopilot ing kapal liyane, saiki aku bisa fly karo bidang ing layar wutuh lan nggunakake Falcon50 Autopilot ing sub-layar sethitik mudhun ing ngisor ... Nonton gambar ditempelake ..greetings saka Walanda .....:-)

lampiran:
Sunting pungkasan: sasi 6 4 days ago by FvS.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.023 detik
Basa