Basa

Topik-lambang Lockheed L-1049 Super lintang

More
sasi 7 2 weeks ago #141 by Payson

Apa sing rahasia saka kloter bidang iki liwat 5-6 menit tanpa Gagal engine lengkap? Ora mung siji engine ing wektu, nanging kabeh ing siji wektu. Aku wis tansah kagungan papan ing atiku kanggo wong-wong mau, utamané nalika sakabehe navy werna abu-abu, jinis recon (karo disc Radar Spinning amba) bakal mabur liwat omah kita metu saka ing Air Station Naval bapak iki dakbalekake.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 2 weeks ago #142 by Rolando

Aku duwe masalah padha lan uga kanca-kanca saka mine. Ana siji solusi banget: ing rasi lintang normal (ora super) sing mabur tanpa kesalahane ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 2 weeks ago #144 by Payson

Matur nuwun kanggo jawaban. Aku ngerti iku ing pandhuan - kanggo - operate, (ing "maca-kula) ora ngluwihi panggunaan RPM tartamtu nang njupuk-mati, nanging sing mokal .... iku mung tumiba ing lemah; perlu kabeh daya kanggo ketinggalan. Saiki kabeh kudu aku do tokoh metu carane nuduhake pix karo kowé.
Maneh, matur nuwun Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #161 by Gh0stRider203

durung mbukak flaps cowl?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #162 by Payson

Mung nyoba flaps cowl mbukak .... sawise anget-up dheweke menek alon kanggo 4K, digawe siji maneh kanggo basa. Wolung menyang pesawat, ukuran vakum miwiti kanggo pindhah siji kurang siji. Soooo, sawise 8 menit, dheweke dropped kaya watu. Nanging, hey, sing rekaman. Thanks kanggo info sanadyan, aku appreciate.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #165 by Gh0stRider203

Aku "sawetara" kelompok FB kanggo FSX. Aku bakal takon watara kanggo ya :) Malah tak sawetara konco sing pinter ing kloter B-17, aku bakal mriksa karo wong-wong mau banget :) The Connie iku manuk sabanjuré aku nambah kanggo armada VA kang, yen aku njaluk liyane manuk kita mbayar mati.

Aku tak cukup saiki kanggo mbayar mati 767-200ER, kang godhong loro 748Fs lan loro 772LRs. 744LCF kita lan 748s sing kita produsen dhuwit utama, sanadyan 772LR nalika pesawat DLL cocok isa munggah bisa nggawa ing paycheck rodo manis lol Ing kasunyatan siji prayoga sabanjuré ora nganti Agustus lan mesthi banjur, aku kudu kabeh manuk mbayar mati lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #178 by Payson

Wow Roh ... muni apik lan thanks kanggo badhan. Aaaaah, B-17 kang. Aku biasane numpak ing siji kasempatan aku njaluk. Yen sampeyan tau njaluk kasempatan kanggo numpak siji dikenal minangka "The Aluminium mendhung", apa iku. (Yen sampeyan duwe durung) Dheweke dibangun ing pungkasan perang lan dijupuk kanggo Inggris. Minangka nasib bakal duwe apa, perang rampung ing dheweke rawuh. Dadi, ora digunakake ing gaweyan perang. Iku pancen apik banget lan metu nang. Kabeh selasar kayu lan troli gun buntut kaya tau. Katon munggah ing baris kanggo ndeleng lokasi Podho. Yen kowe njaluk kulo, dadi pisanan ing baris (aku lan tak angkat mati lan tanah ing kalungguhan Langsung tengen konco pilot), lan temtunipun nggawa kamera apik.
Regards, Payson

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #186 by tnig

Saka file README kanggo Connie ing. Follow iki lan sampeyan bakal nggoleki. Sampeyan kudu nyetel Prop kanggo RPM sing tepat kanggo njaga kowé ora diukum.

(5) Klik-tengen ing mriksa-tandha simicon nelpon nganti jendhela status rinci
nuduhake penting engine lan pesawat readouts.

(7) Gagal Engine kamungkinan kedaden nalika mesin sing dilakokno ing
2800 + RPM kanggo wektu sing suwé wektu (nonton metu kanggo iki utamané
sawise njupuk-mati) utawa yen kontrol Spark = ADVANCE ing 2400 + RPM. gumantung
ing dhuwur, mesin bisa gagal ing telu nganti limang menit. Gunakake
Prop Jarak master ngang utawa Engine Jarak simicon kanggo nyetel RPM minangka
dibutuhake kanggo kahanan pesawat saiki (ndeleng Priksa). Ing
panel Status, engine hp readout migunakake kode werna ing ngisor iki:

putih - OK, ora bebaya Gagal engine;

kuning - setelan daya saiki bakal nimbulaké karusakan yen kiwa dawa banget
ing konfigurasi iki (sawisé throttling bali utawa nyetel
RPM bakal tetep kuning nganti Gagal engine internal
Counter bali menyang nul (Perlu sawetara menit)

abang - tumindak langsung dibutuhake - nyuda katup lan Jarak nyonggo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #187 by Payson

tnig .... thanks kanggo info, nanging siji pitakonan - wis tau emg rampung iki? Ora ngganggu, nanging aku nyoba lan ora menek kepungkur 1200 ft. Saka anget-munggah ing landasan pacu. Iku mbokmenawa mung kula, nanging mung siji aku duwe masalah karo (35 - 45 pesawat saka wilayah iki). Sing kalebu sawetara sing paling gedhé Boeing, Lockheed, utawa Rusia kudu kurban. Aku ketemu match lan ulig kula. Aku "account x" wis siji kanggo kurban. Aku arep menehi iku Go, yen aku gagal (RIP), marang bojoku dheweke ana tengen.
Maneh, thanks lan regards, Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #188 by Gh0stRider203

sing ndadekake Super Connie iki? Aku uga kudu duwe dipikir ing iku dhewe lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.108 detik
Basa