Basa

Topik-lambang Welcome To The Road Of The 787 & The Mystery Perangkat sing aman Chaseplane

More
9 months 1 week ago #145 by TheGreatFlyer

Hello, Welcome to the road saka 787 kita goal kanggo nemokake paling freeware 787 & mburu bidang,

Aku sing saluran aviation nyata iku cilik sanadyan 0-10 sub i pengin iku bisa tuwuh. Sawijining Disebut Jake Riviera
Aku nglampahi paling saka dina ing FSX (siji pamuter) aku cant nggabungake VATSIM sanadyan amarga aku nyoba singing up durung penet istilah & kahanan lan aku tak ngaco
kanti awon ngaco.

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 6 days ago #160 by Gh0stRider203

Aku wong ora fly 787 (PALING Of pesawat wektu iku ing 747-400LCF lan 747-800F), nanging aku bakal nindakake sawetara ngeduk mengko ing dina iki :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.093 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!