Basa

Topik-lambang Convair 990A & FSX

More
sasi 9 5 days ago #155 by FCAIR

Aku Fan banget Big saka Convair 880 & 990. wis nyoba kanggo njaluk siji diinstal kanthi VC kanggo sawetara Sasi karo ora luck. Sapa duwe 880 utawa 990 karo VC sing padha gelem nuduhake. Aku wis nyoba kanggo nginstal convairs HJG nanging padha ora nuduhake munggah ing game. Sawise pirang-pirang usaha kanggo njaluk wong bisa aku pungkasanipun wis mung diwenehi nganti amarga ora duwe VC tho. Ing dina liyane aku ketemu siji ing situs Airline Virtual dicet ing AA awal 60 kang Paint iku nuduhake munggah ing game nanging ana VC. Aku ora file wong gedhe isih learning nanging aku wis katon postingan babagan nambah VC kanggo kapal mabur karo wong-wong mau supaya aku iki mung pemikiran yen wong kene mangerténi carane nindakake iki utawa bisa langsung kula kanggo ngendi aku bisa sinau prosedur iki. Thanks Ing Advance



lampiran:
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #156 by douglasjaen

ayu

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #158 by Gh0stRider203

ok ngendi sira golek kaendahan iki ??? :) Aku kudu nambah dheweke kanggo koleksi Kula!

Minangka kanggo masalah VC, Aku sajujure ora ngerti wong. Aku wis tau jujur ​​dadi penggemar VC kajaba iku ing CS C-130 utawa 707


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #159 by Gh0stRider203

Lemme kirim ing Group FB Aku .... Mungkin wong ana bakal ngerti!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #163 by FCAIR

virtualaal.weebly.com/fleet.html Iki ngendi aku tak download saka.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #164 by Gh0stRider203

Ya ngerti ... aku bisa nggunakake sawetara pilot apik yen lagi kasengsem ;)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #166 by FCAIR

Aku cantik anyar kanggo FSX aku ora bakal nimbang dhewe pilot apik ing titik iki. Nanging Aku kasengsem ing mengkono soko aku kemajuan ing SIM ing. Lan Amérika punika sandi Airline Favorite sing kapal mabur awal lan Paint. Aja Ngerti ..

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 5 days ago #167 by Gh0stRider203

anggere sampeyan bisa njaluk saka titik tumuju b, lan bisa Kiss pacu ing kebangkrutan, sampeyan apik lol. sapunika bidang paling tuwa kita kudu punika Boeing Clipper 314 :) paling tua nomor bakal 707 :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FCAIR

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.019 detik
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!