Basa

Topik-lambang CalClassics ....

More
sasi 10 1 day ago #193 by Payson

Aku maca lan macet menyang "maca-kula" kanggo Rikoooo kang Connie. Aku ora ngerti carane bisa mabur, lan ketoke, apa iku uga. Aku lunga menyang CalClassics, nanging kabeh pesawat 2004, 2000, lan 98. Aku ora fly-apa, nanging kuwi FSX, kajaba kanggo pertempuran, banjur aku cantik akeh wong Ubisoft. Thanks kanggo info, sanadyan. Aku gak bisa tenan bantuan Panjenengan. (Ing Electra iku OK)
Regards, Payson

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.067 detik
Basa