Basa

Topik-lambang CLS DC-10-30F Review

More
7 months 1 week ago - 7 months 1 week ago #195 by Gh0stRider203

Aku ora bakal ngapusi, aku penggemar saka manuk engine 3. Tansah wis. Sing arang bakal ndeleng Aku ing apa-apa karo kurang saka mesin 2.

Iki manuk tenan becik. nerangake karo akèh liveries, tenan becik rinci, Ngalahake gedhe nanging ana sing dicokot saka masalah karo ...

Sampeyan ndeleng, max-macem ing manuk iki wis kadhaptar minangka 6,600 mi; Max bakar didaftar minangka gal 36,650 US; lan max bobot njupuk-mati didaftar minangka 572,000 lbs.

Nanging, yen katon ing FSX ... nuduhake bobot reged Max minangka 558,000lbs lan bahan bakar allowable max minangka 32,368 galon, perbedaan galon 4,282.

Saiki aku mengkono pesawat 6305.0 nm, lan aku mudhun kanggo 7% kiwa. Aku wis njelajah ing Mach .82 (kang ngasilake kacepetan cruise khas) ing 35,000 kaki, lan njupuk mati karo nawakke lengkap. Ora perlu ngomong ... aku wis ora badhe wis 4.5 days isih w / o gadhah kanggo ngisi bahan bakar ....

Aku wis messaged CLS kanggo ndeleng yen lagi weruh iki, lan aku saiki nunggu kanggo krungu maneh.

Padha ora pendekatan ILS durung (ora digunakake kanggo autopilot iki lol iku um lol beda), nanging aku ora nyana yen dadi banget hard kanggo nindakake.

Supaya adoh sanadyan .... aku menehi manuk iki A- becik (yeah diganti atine lol). Sawise aku nginstal siji saka kene dening Thomas Ruth, aku bakal sijine munggah review sing siji lol bisa dadi dina utawa supaya aku arang apa kurang saka pesawat max-macem nalika nerangake kargo :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 7 1 week ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #199 by Gh0stRider203

ILS nyedhaki suta ing manuk iki, kudhu. Diwenehake Aku digunakake ing trabasan tombol, nanging isih lol Isih ana balesan saka CLS ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.085 detik
Basa