Basa

Topik-lambang Kapal ...

More
sasi 8 2 days ago #197 by Payson

Manawa kaya kanggo ndeleng siji utawa loro pelaku usaha pesawat WWII.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 days ago #198 by Gh0stRider203

ya ngerti sing ora wong idea ala! :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #202 by Payson

Apa ora tresna? Aku bener to? 1 utawa 2 WWII operator fleets. Aja njupuk kula salah, Aku slammin 'ing geladhak kita kudu saiki, nanging sing sethitik banget ez karo Corsair paling anyar (senajan ora pesawat WWII, iku digunakake pelaku usaha padha). Paling anyar ing pesawat operator punika goooody a. Mesti wae, kabeh kucing Grumman terus panggonan khusus ing atiku. Aku duwe versi FSX apa katon kaya dadi 'WWII flat top bitchin, mung ora bisa tokoh metu carane nginstal. Iku ora duwe installer padha Rikooo wis. Tak mbukak, (secara harfiah, tak apa sawetara joggin ')
Bali menyang mega, Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #207 by Gh0stRider203

Aku ora bisa setuju liyane. tansah seneng kanggo nyoba lan tetep iku asli minangka bisa :)

Aku sajujure bakal ora pitunjuk carane nginstal armada sing tanpa gadhah berkas ing ngarepe Me. Aku mung bisa nganggep sing bakal nginstal menyang folder sesawangan, lan yen iku ora kanthi otomatis ditambahake menyang FSX, banjur nambah ing manual ...


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.097 detik
Basa