Basa

Topik-lambang mad catz ...

More
sasi 5 4 weeks ago #203 by Payson

Ora wong liya kudu ngunjungi mad catz / Saitek periodik maneh download-pembalap panel lan Plugins? Aku golek sanadyan iku prakara "ngomong ya kabeh" bab, iku karya Gamelan ngisor riko ana. Aku mbokmenawa kudu mung oleh SPAD nanging aku krungu wis quirks sethitik iku dhewe.
Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #204 by Gh0stRider203

Aku wis tau kanggo, sajujure.

Aku digunakake kanggo duwe Saitek x45 nanging pungkasan Kula di cekel ing Me>.> WIS Penawaran ing x55 ing ebay nanging tak majorly outbid :(


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #209 by kolijahc

Carane wong x45 Panjenengan break? Mung curious, panci tindak metu. Iku helikopter kelet favorit sawise aku njupuk sumber metu. Aku krungu iku bisa kanggo mulihake karo semprotan tenung, Aku tuku iku nanging dereng nyoba. Nalika aku iki nunggu kapal internasional, aku miwiti nggoleki ebay uga. Found paling CH kelet sampeyan bisa nemokake (fighterstick usb) kaya $ 40USD, lan pedal pro usb kanggo $ 60USD. Kabeh aku perlu punika katup lan aku bakal seneng.

Aku wis ora kagungan apik luck karo x55 lan x56 ing ebay. Salah siji cara overpriced, utawa listing mgayomi (mung kelet lan ora katup kang wis kabeh circuitry utawa kosok balene) utawa untested (sing ora duwe port usb lan detik 30?)

A akèh wong seneng sengit wong, nanging salah siji sing paling tawaran aku wis katon iku thrustmaster HOTAS X ($ 20USD), nanging nggolèki wong sing siji biru kang HOTAS 4 ($ 30USD). Aku sing saperangan Peter Jacksons King cepet (pengeboran saperangan bolongan kanggo nangani paracord, lan Cut mati ing cagak sak kenop imbuhan spring kanggo nggawe spring dipindhah sawise kalibrasi kanggo Helikopter) lan menehi wong adoh kanggo kanca-kanca sing pengin sinau Helikopter. ndadekake laptop kelet apik yen sampeyan bisa nindakake bab peduli gampang.

KC

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #215 by Payson

Woy KC, aku tau X-45, aku pesen iya silang a. Kabeh aku wis tau diduweni iku sistem kontrol X-55 HOTAS Saitek kang. Padha kudu Luwih "dipasangake". Yen aku wanted mung kelet lan sawetara tombol aku bali menyang sandi Logitech Supreme, kang kabeh sing perlu yen pilot pesawat. Yen sampeyan (aku) nindakake apa pertempuran nglawan sawetara AI serius, banjur X-55 (utawa 65) "sistem kontrol" iku panas tiket HOTAS.
Payson

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #217 by Gh0stRider203

pisanan mati, dibusak Panjenengan duplikat kirim lol aku manawa ora disengojo supaya ora laps watara lapangan lol


aku ora ngerti apa kabeh tindak ing karo kelet nanging aku ngerti sisih katup di cekel nalika aku ilang imbangan MY lan tangan teka mudhun ing nangani, snapping iku mati.

desain olo kanggo katup sing, yen takon Me ... Aku ngatur kanggo nggawe ndandani khusus nggunakake sawetara tape medical nanging uga ngerti sing ora badhe langgeng.

Tanpa kelet sanadyan, katup iku ora ana guna. Salah sec Aku nggunakake kelet, sabanjure aku Pick munggah kanggo squash bug (ONE Aku sengit PALING bab apartemen Kula punika roaches peduli. Aku wis disebut kutha nanging sing cetha rampung ora apik aku mikir Kula telpon NEXT menyang County Health Dept)., aku nyetel maneh mudhun lan metu apa. Aku mung kaya Jangkrik? tenan?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #218 by Gh0stRider203

Payson wrote: Hi KC, aku tau X-45, aku pesen iya silang a. Kabeh aku wis tau diduweni iku sistem kontrol X-55 HOTAS Saitek kang. Padha kudu Luwih "dipasangake". Yen aku wanted mung kelet lan sawetara tombol aku bali menyang sandi Logitech Supreme, kang kabeh sing perlu yen pilot pesawat. Yen sampeyan (aku) nindakake apa pertempuran nglawan sawetara AI serius, banjur X-55 (utawa 65) "sistem kontrol" iku panas tiket HOTAS.
Payson


ya waca ora akèh saka udhara kanggo pertempuran udhara, nanging I LOVE kabeh fungsi ing 55 minangka nalika aku DO biasane fly jumbos ... aku cantik akeh tak nggunakake kanggo saben tombol siji lol

Wiwit aku luwih ILS nyedhaki dina iki (aku digunakake kanggo sengit ILS saiki aku iku lol), aku cenderung duwe persiyapan saperangan kanggo autopilot kanggo ngalih saka GPS kanggo NAV1 lan saka NAV kanggo pendekatan. Aku mikir bab bab mung aku pancene digunakake ing keyboard nalika aku ing 45 ana diajak ATC, nguripake / mati APU, lan mbokmenawa 1 utawa 2 cilik iku lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #221 by Payson

OK! Aku kudu ing forum salah. Akeh ngapuro .gtg

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.094 detik
Basa