Basa

Topik-lambang mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

More
sasi 6 19 days ago #223 by JanneAir15

Hello! Aku wis didownload Airbus A320 Family Mega Pack. Aku wis dites kabeh model (A318, A319, A320, A321) nanging nalika aku lepas landas karo A321 mesin sawijining mati sanalika sawise gembong njaluk mati lemah. pesawat liyane Pack iki ora duwe masalah iki iku mung ing A321 ing. Aku wis mèlu Priksa lan nguripake mesin karo cara sing bener. Aku ora ngerti apa salah banjur. Mangga bantuan kula karo iki.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: joval

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 19 days ago #224 by Gh0stRider203

Aku ora bisa nindakake akeh kaya aku ing tengah pesawat kita ngomongake (LFRG - KDFW) ing 747-400LCF, nanging yen aku nampa, aku bakal ngundhuh lan njupuk dipikir ing.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 16 days ago #225 by Tonny0909

Sampeyan kudu ngeset ELAC2 Off ing bagean FLT CTL- ing panel upperhead. Liyane telu nyetel ON. (Sec 2,3 lan FAC2)

Lan sinau Airbus Laws pesawat:

www.airbusdriver.net/airbus_fltlaws.htm

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, JonesyMcJonesFace

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 15 days ago #226 by JanneAir15

Matur nuwun sanget! Aku bakal nyoba sing.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 15 days ago #227 by JanneAir15

Ora, iku ora makarya. Aku isih tak kesalahan padha "penggerak 1, Generator 2 lan Hydraulics 1 # 2" ditandhani abang ing tampilan info.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 13 days ago #228 by JanneAir15

Ana ora perlu kanggo maneh! Aku telpon masalah. Tonny0909, sampeyan bener nanging ELAC2 mung FLT CTL ngalih sampeyan kudu duwe OFF. ngalih liyane sing kudu duwe ing! (Kalebu bagean kiwa panel upperhead) Mekaten! Nanging matur nuwun kanggo Ndeleng Tonny0909.


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 12 days ago #229 by Tonny0909

Wah aku bilih ing kirim asli sandi:

"Liyane telung set ON. (Sec 2,3 lan FAC2)"

Padha ing nalika "OFF" ora dituduhake.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 11 days ago #230 by Dariussssss

Bungah kanggo ndeleng siji iki ditanggulangi. Yen sampeyan perlu apa-apa liyane, supaya kita ngerti.

langit langit.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 8 days ago #234 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: Bungah kanggo ndeleng iki siji ditanggulangi. Yen sampeyan perlu apa-apa liyane, supaya kita ngerti.

langit langit.


Aku liya sing!

Ageng matur nuwun kanggo Tonny0909 pitulungané! :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.137 detik
Basa