Basa

Topik-lambang Avia 57 kanggo FSX

More
sasi 9 3 days ago #231 by Dariussssss

Cekak prasaja.

Aku seneng weruh pesawat Avia 57 kanggo FSX. Aku bidang sing dadi luwih.

Ana ing pesawat padha kene kanggo FS2004, nanging ora kanggo FSX. Dadi, please. : Gayeng:

Thanks in advance.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #236 by Gh0stRider203

Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #240 by Dariussssss

Thanks Gh0st.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #241 by Gh0stRider203

Kowe nang. njupuk kula sawetara. FOUND video karo link ing gambaran nanging link sing gagal dadi kewajiban SO Aku sawetara liyane ngeduk :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.085 detik
Basa