Basa

Topik-lambang A330 Mega Pack

More
sasi 9 3 days ago #232 by Numan28

Hello! Aku wis didownload Paket A330-300-200.
Nanging ora ana VC ing sandi Turkish Airlines A330-300:
Sapa sing bisa mbantu aku?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #233 by Dariussssss

Ana rong versi ing paket, siji digawe dening POSKY, siji sing ora duwe VC. Liyane digawe dening Thomas Ruth wis VC a.

Ora kuwatir, yen kabeh wis diinstal kanthi bener, sampeyan duwe loro.

Ayo kita ngerti yen ana masalah liyane.

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #235 by Numan28

Kang saka wong iku versi POSKY lan kang versi Thomat Ruth?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #238 by Dariussssss

Nalika mbukak pilih pesawat, ana 3 dhaptar gulung-mudhun, utawa menu: perusahaan pesawat, publisher lan jinis pesawat. Klik ing publisher, milih Thomas Ruth. Aja padha sumelang yen sampeyan ndeleng Thomas Ruth-Luis Quintero, iku bab sing padha.

Nek iki mbantu.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #239 by Numan28

Ora ana a330-300 utawa 200 karo kursi penumpang lan VC?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #242 by Dariussssss

huh .... ora pitunjuk bab sing, tenan. Kaya ngandika, A330 dening TR nerangake karo VC, nanging sapa sing kabin penumpang, pancene ora ngerti. Aku duwe Pack padha diinstal nanging awit aku ora Care babagan kabin, aku iki ora looking for iku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #243 by Numan28

Nanging ora ana A330-300 dening Thomas ruth ana ing versi posky, lan sampeyan ngandika sing padha tanpa VC

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #244 by Dariussssss

... Oh wong .....

OK, pisanan -give kula link kanggo Pack pesawat diundhuh
Kapindho, iku saka kene utawa nang endi wae liya?
Katelu, wis diinstal kanthi bener?

Iki sing tak duwe: http: //www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/799

lan sapunika, ing FSX aku duwe TR A330-300 munggah lan mlaku. Dadi, menehi kita info liyane.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 days ago #245 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: sapunika, ing FSX aku duwe TR A330-300 munggah lan mlaku. Dadi, menehi kita info liyane.


ok uga, Aku ing enem ing F-14, sidewinders dikunci dhateng sampeyan wiwit sing wis ngumumaké target musuhan ..... aku wis diwenehi Go-ahead kanggo murub yen sampeyan wis nggawe siji pamindhahan salah .....

:P


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 days ago #246 by Dariussssss

Apa aku salah? Aku pancene sandi paling apik kanggo metu kene. Yen aku ngandika utawa nindakake soko salah, aku njaluk pangapura iku, nanging aku pancene ora mikir aku.

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.128 detik
Basa