Basa

Topik-lambang Bisa digunakake FS9 pesawat ing FSX?

More
sasi 6 4 weeks ago #248 by JanneAir15

Hello! Krungu sing bisa nggunakake FS9 pesawat ing FSX. Aku duwe bidang tartamtu sing ora bisa golek kanggo FSX aku kaya ngerti iku bisa kanggo nggunakake ing FSX. bidang versi Project Airbus A321 Sharklet. Aku wis nampa sawetara cara kanggo nginstal nanging padha ora isa. Dadi bisa wong please bantuan kula karo iki?


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago #252 by Gh0stRider203

iya, kowe bisa. sawetara saka folder bisa dadi dicokot beda ing FSX saka FS9. ing FSX, kabeh pesawat Ku kene:
B: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Airplanes

Aku ora ngelingi ngendi padha nginstal ing FS9. Uga warning mung padha. Ora kabeh ukuran kanggo FS9 bisa karo FSX.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.102 detik
Basa