Basa

Topik-lambang Airlines Virtual, Mangga bantuan!

More
sasi 6 11 days ago #249 by JanneAir15

Hello! Aku interested babagan sing Airlines virtual. Aku wis ngerti soko babagan supados kene apa isih aku pengin ngerti. Aku pengin ngerti program apa sing kudu duwe lan banjur yen sampeyan ngerti soko iku penting aku kudu ngerti ngomong. Nanging aku sing kabeh. Oh! lan yen sampeyan duwe sawetara Rekomendasi maskapai virtual lagi olèh!

- JanneAir15


Komputerku anyar: CPU: AMD Ryzen 7 1700X | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 9 days ago #250 by Dariussssss

Kaping kabeh, hello lan Sugeng rawuh ing Forum.

Kanggo awal, sampeyan kudu simulasi pesawat. Ana sawetara wong, lan pilihan sing gumantung ing PC sampeyan duwe, liyane sabenere Microsoft Flight simulator 2004 lan FSX, X-Plane lan P3D. Padha kabeh payware, supaya sampeyan kudu mikir bagean sing uga. Ana siji SIM pesawat freeware, nanging sing akeh ala, supaya aku malah ora gelem keganggu kanggo nerangake bab iku.

Banjur gumantung maskapai, sampeyan bakal kudu sawetara pesawat. pungkasan, punika klien ACARS. kang uga beda-beda gumantung saka siji VA liyane. Sawetara duwe dhewe, klien adat sing. Sing gedhe-gedhe sing ora, biasane nggunakake sawetara klien banget lawas lan kanti awon ora

Liyane saka iku, sampeyan bisa uga kudu sawetara tambahan ons kanggo nambah sawetara aspèk SIM pesawat, nanging kaya aku ngandika, sing mung bisa.

langit Aman.

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 8 days ago #251 by Gh0stRider203

Aku wong suggest FSX, sanadyan ing titik iki .... sampeyan bakal kudu njaluk liwat Uap minangka kanggo paling saka kawruh Kula MS ora ndhukung Version Disk maneh. Aku badhe kethul .... rega Edition Uap iku kewedhen sing nyolong! Aku mbayar $ 60 kanggo FSX: Gold Edition (Deluxe + Percepatan Tambah ing), lan sing lagi mbayar kurang adoh supaya ya. ONE kakurangan iku ora kabeh payware bisa, nanging kanggo kawruh Kula sing dhaptar singkat.

Aku bener pemilik / CEO saka Amérika Airways VA lan nalika panjenengan olèh tuku pesawat payware pengin, aku ora njaluk sampeyan tuku pesawat dadi bagéan saka VA. Yen sampeyan kabeh kudu / arep freeware, aku kelangan karo sing. Way Aku ndeleng iku ... urip bisa dadi lengkap B * tch kadang, apa wis luwih saka siji? lol

Aku wong nyedhaki glethakaken-bali. Aku nyoba Kula paling apik kanggo bisa karo pilot Kula, lan aku offer ganjaran tartamtu kanggo wong-wong sing aktif (kiro-kiro saka "babakan dhuwit" bonus kanggo gadhah pesawat diutus kanggo mung wong). We lagi bener adhedhasar en Inggris (minangka ing kabupaten lol) Situs, lan nggunakake sing ranging pesawat (kang gampang banget kanggo nggunakake BTW). Plus, aku bisa nyalurake sampeyan karo kabeh pesawat freeware digunakake (sanadyan sawetara iku ing kene lol)

Nalika aku biasane kargo dawa-ngusungi, wiwit ingkang damel VA paling $, aku supaya pilot Kula arep apa iku padha pengin apa.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.159 detik
Basa