Basa

Topik-lambang dokumentasi pesawat

More
sasi 5 4 weeks ago #255 by Dariussssss

Aku seneng takon, pangarep-arep piyantun mangerténi sing ...

Kabeh standar, lan akeh pesawat payware duwe akèh dokumentasi, kaya dhaptar mriksa, kacepetan referensi lan ing. Aku nyoba kanggo sasi kanggo golek iki kanggo Thomas Ruth A330 / 340, lan akeh pesawat liyane, nanging isih apa-apa. Dadi, ora sopo wae ngerti ngendi kanggo nemokake iku?

Thanks a lot ing advance.

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago - sasi 5 4 weeks ago #256 by Gh0stRider203

Inggih, aku kerep nggunakake wikipedia kanggo kacepetan cruise / dhuwur.

Panggenan kanggo liyane .. :)

tinyurl.com/airbusinfo

Uga mriksa apa ngandika FSX kanggo max bahan bakar / reged-bobot marang wikipedia, minangka apa ing ana cenderung dadi akurat. Yen FSX ora padha sing fix banget gampang :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 5 4 weeks ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #257 by Dariussssss

Masalah utama lan pain ing ..... iki, nalika mabur, nalika nyaketi vne, utawa kacepetan kandhang, tape IAS nemu abang. Ora ing TR A330 / 340. Amarga sing, Aku ora pitunjuk ngendi kacepetan lapak bab punika, i mung bisa mbedhek. Priksa iku poto ora menehi informasi, ora siji siji aku ketemu.

Aku bisa kanggo dig metu docs CLS A340 ... aku akeh mangu sing padha karo TR A340.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago - sasi 5 4 weeks ago #258 by Gh0stRider203

uga sajujure ... aku lunga dening apa bisa aku golek manuk nyata .....:)

kaya ing 747 (ana prakara kang siji), aku cenderung apa 245 ngisor 10K ing menek-metu, banjur nyetel autothrottle kanggo apa wae kacepetan layaran ing IAS, pendekatan Final kathah apa ing 135 IAS

kacepetan kandhang iku bener gampang kanggo mangerteni! iku ing file aircraft.cfg ;)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Sunting pungkasan: sasi 5 4 weeks ago by Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #259 by Dariussssss

Ketemu .... nanging ora cara iki akurat.

flaps Full lapak kts kacepetan-120 kanggo Airbus a340-500? : Ohmy:

Ora cara.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #260 by Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #261 by Gh0stRider203

iku dijupuk LONG nanging ngerti apa ... TRY njupuk ditahan saka Airbus ... ndeleng yen wong bakal mbantu metu! :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #306 by Dariussssss

Sawise sawetara search sak You Tube, aku bisa kanggo mangerteni sawetara bab ..

A340-600, kacepetan pendekatan 160-170 kts, karo kacepetan kandhang kang mung ngisor 160 kts, kang siji woow amba .... Ora wonder aku kuwi wektu hard kanggo nampa bab iki. A340s cilik ... guess paling, 5-10 kts kacepetan ngisor, nanging isih cukup cepet.

Sapa duwe info liyane iki?

Thanks in advance.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #308 by Colonelwing

A340 Batesan
Description: A340-500,600 Batesan saka FCOM

https://www.scribd.com/doc/18775396/A340-Limitation

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #312 by Dariussssss

Thanks a lot wong. Aku ora bisa kanggo njaluk iku saka situs, ora cara aku arep mbayar. Nanging, aku bisa kanggo dig metu nang endi wae liya. Oalah, siji amba, amba thanks. Aku ora weruh tulisan iki ing kabeh.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.114 detik
Basa